AKTUELNO

Trebalo je u Srbiji da boravi punih jedanaest dana.

Ćerka predsednika SAD Donalda Trampa, Tirfani Tramp proteklih dana boravila je u Beogradu, o čemu je brujala domaća javnost. Tifani je u prestonici Srbije bila zajedno sa svojim dečkom Majklom Bulosom i njegovim bratom.

Foto: Printscreen Instagram

Oko nje je bio jak prsten obezbeđenja, jer je ona to tražila od ambasade Amerike u Srbiji. Prema informacijama koje su se pojavile, Tifani je u Beograd stigla kod drugarice koju je upoznala u Americi.

PROČITAJTE: NAKON ŠTO JE ODBILA SEKIN HIT! Ova pevačica snimila je pesmu bivšeg dečka! (FOTO+VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Međutim, iako je planirala da u Srbiji boravi 11 dana, Tifani je donela drugačiju odluku pa je jutros otputovala kući. Ona je stigla u ranim jutarnjim časovima na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, odakle se u prati obezbeđenja uputila ka Americi.

Zanimljivo je i to da je ona išla redovnim letom, zajedno sa ostalim putnicima. Inače, Tifani je u Beogradu obilazila restorane, muzeje i često je odlazila u tržne centre.

Foto: Privatna arhiva

Trampova ćerka pokušala je u tajnosti zamaskirana da napusti Srbiju, ali ipak nije odolela da se slika sa fanovima, s obzirom na to da su je ljudi, koji su se u tom momentu našli na aerodromu, prepoznali i zamolili za selfi.

Pink.rs

#Donald Tramp

#Tifani Tramp

'