AKTUELNO

Najavila novu pesmu sa više nego interesatnim video-materijalom.

Poznato je da je nova pesma Seke Aleksić „Zakuni se u kurvu“ što zbog svog naziva, što zbog, kako mnogi kažu kvaliteta pesme, izazvala brojne komentare i reakcije. Ipak, pre nego što je Seka snimila ovu pesmu, kompozitor Saša Lazić prvo je ponudio pevačici Mileni Ćeranić. Kako je apsolutno jasno da pevači sarađuju sa brojnim autorima ne čudi što je pesma završila na kraju u rukama Seke Aleksić.

Foto: Promo

Kako naš izvor saznaje, Mileni se pesma veoma dopala te je zbog toga i otpevala radni deo pesme, ali da je na kraju odlučila da je ne „pazari“ uz obrazložnje da pesmu nije doživela na pravi način da bi je verodostojno i iznela.

Foto: Promo

Dok se sve to dešavalo oko pesme „Zakuni se u kurvu“, ljubavni život Milene Ćeranić proizvod je sada jednog dobrog prijateljstva, ali i saradnje. Nakon gostovanja u jednoj emisiji stavila je tačku na priče o emotivnom odnosu sa reperom Vuk Mobom, ali i najavila novu pesmu sa više nego interesatnim video-materijalom koji najavljuje pesmu.

„POVREDI ME nije rezultat emotivne veze, već proizvod sada dobrog prijateljstva i saradnje. Drago mi je što je Vuk autor pesme i što me je negde on muzički razumeo i pronašao. Spot je takođe nešto potpuno drugačije. Uzbuđena sam i jedva čekam da čujem komentare – izjavila je pevačica u jednoj emisiji.

Kako to sve na kraju izgleda i da li je ovo samo sudbina ili ona stara nije kome je nuđeno, nego kome je suđeno.

PROČITAJTE: PINK.RS U KORAK SA TRAMPOVOM ĆERKOM: Tifani ponovo stigla u MUZEJ NIKOLE TESLE, ali odbila da izađe iz automobila, njen dečko milioner ovim postupkom iznenadio sve! (VIDEO)

Pink.rs

#Milena Ćeranić

'