AKTUELNO

Moj suprug vodi glavnu reč u kući, jer ja volim taj balkanski tip muškarca - rekla je voditeljka.

Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević, koja vodi jednu od najgledanijih emisija na TV Pink ''DNK'', svojom harizmom i duhovitošću osvojila je celu Srbiju.

Nataša otkriva da nije poput ostalih žena koje bacaju pare na kreme i krpice, jer njoj je hrana na prvom mestu.

Međutim, Nataša priznaje da je ceo život čekala ulogu Julije, ali da je zdravorazumskim razmišljanjem shvatila da je nikada neće dobiti.

Foto: Pink.rs

- Pošto sam glumica, celog života sam zamišljala da mi dodele ulogu Julije, ali pošto imam sto kilograma, tu želju sam odmah eliminisala - kroz smeh kaže Nataša i dodaje da na liposukciju nikada ne bi otišla.

Ni u ludilu mi ne bi palo na pamet da idem na liposukciju. Da sam vrhunska riba, to bi bio haos. I ovako me narod obožava i saleće me na ulici. Volela bih da nekada mogu da izađem na ulicu sa čupavom kosom i sa krmeljima, ali odmah bi rekli: “Vidi ovu radi na televiziji, a ide kao kreten”. Mada, ponekad idem u pidžami u prodavnicu - priznaje voditeljka.

Foto: YouTube screenshot

Nataša ističe da sve što zaradi voli da potroši na kvalitetnu hranu, kao i da ne troši novac na skupe kreme i garderobu.

Spadam u one žene koje ne vole da bacaju novac na skupe kreme i garderobu, meni zadovoljstvo predstavlja da kupim skupu pršutu i sireve, jer sve što zaradim, to pojedem. Moja najbolja terapija se ne zasniva na sedativima, već su to svinjska rebra, vruć hleb i kiseo kupus. Što više puta to bolje, a ja tu terapiju uzimam četiri do pet puta dnevno - na sebi svojstven način priča Aksentijevićeva i dodaje:

Foto: YouTube screenshot

Čuvena rečenica mog supruga glasi: „Otimao sam se da ne budem sa Natašom, onda je počela da kuva i pao sam na to." On vodi glavnu reč u kući, jer ja volim taj balkanski tip muškarca. Nisam od onih žena koje uzimaju pare od muževa, ja uzimam kartice. Mada, zabranio mi je da mu diram kartice, jer sam doterala cara do duvara - priznaje Nataša.

Autor: M. K.

#DNK

#Nataša Aksentijević

#voditeljka

'