AKTUELNO

Učesnica šoua ''Izvedi me'' otkrila je da nije imala samo dobre namere kada je preporučila svog bivšeg dečka.

Kasandra Golić učesnica je najpopularnijeg dejting šou programa u kom je poznata kao devojka koja nema dlake na jeziku.

Nemanja Žakula, njen bivši dečko, juče se pojavio u šou ''Izvedi me''. Ona ga je odbila i preporučila devojkama kao nekog ko je dobar u krevetu.

Foto: Printscreen Youtube

Kakvo iskustvo je stekla u šou ''Izvedi me'', šta muškarac treba da ima da bi ona pristala da izađe sa njim, Kasandra otkriva za Pink.rs, i otkriva zašto je preporučilia Nemanju drugim devojkama.

Šta muškarac treba da poseduje da bi ti pristala da izađeš sa njim na piće?

- Ništa posebno... Budi lep, budi jak, za sve druge mrak (smeh). Sa normalnom osobom se sve može... Pa da li samo prijateljstvo ili nešto više , ostaje da se vidi.

Koje kvaliltete treba da ima momak da bi pristala da budeš u vezi sa njim?

- Iskreno, meni je izgled mnogo bitan pored nekih drugih kvaliteta... Mnogo mi je bitno da imam iskrenu osobu pored sebe, ne podnosim laži, sportista... Neko savršen kao ja - našalila se Kasandra za portal Pink.rs.

Foto: Printscreen Youtube

Šta za tebe predstavlja šou ''Izvedi me''? Da li je to potraga za idealnim muškarcem ili neka vrsta razonode?

- Nije nikakva potraga, više mi je igra... Volim da se igram, da provociram... Jednostavno volim dobar šou i rado učestvujem u takvim projektima.

Šta smatraš svojom najećom vrlinom?

- Iskrena sam do bola... Ne mogu reći da je uvek bilo dobro po mene ali to sam ja - tvrdi Kasandra.

Foto: Printscreen Youtube

Da li bi pristala da odeš u grad sa Andrijom Miloševićem i zašto?

- Pa bih, ne zato što je javna ličnost, to me ne zanima ali deluje mi kao zanimljiva osoba... Sa njim nikad nije dosadno... Prijateljski uvek nastrojen i to mi se sviđa.

Iako ste na neki način suparnice, da li postoji devojka iz šoua sa kojom se privatno družiš?

- Pa družim se sa mnogo devojaka. Jednu sam čak i upoznala sa Nemanjom, bivšim dečkom, jer mu se baš svidela. Nemam ja problem sa tim niti devojke gledam kao suparnice.

Da li si naučila nešto kroz emisiju ''Izvedi me'' i šta?

Foto: YouTube screenshot

- Nisam naučila ništa što već nisam znala... Ljudi su čudo - objašnjava učesnica šoua ''Izvedi me''.

U šouu je bio tvoj bivši dečko, a ti si ga toplo preporučila ostalim devojkama tvrdeći da je dobar u krevetu. Da li je za tebe bitno da muškarac bude dobar u krevetu i da li si uvek ovako velikodušna?

- Ja sam ga preporučila devojkama jer je dobar u krevetu u smislu... Miran... Ne vuče ćebe, ne hrče... Ali ako ćemo inače da li mi je bitno... Pa jeste... Ako ne zna šta da radi sa mnom u krevetu, neće znati ni u životu... Uostalom... Neka se i neka druga za*ebe - našalila se Kasandra.

Autor: B. Radonić

#Izvedi me

'