AKTUELNO

Komandant Srpske dobrovoljačke garde ima devetoro dece.

Željko Ražnatović Arkan ubijen je pre 17 godina u hotelu ''Interkontinental'', a iza sebe je ostavio devetoro dece.

U svom prvom braku sa suprugom Natalijom Martinović, Arkan ima četvoro dece. Oni su prvo dobili blizance Vojina i Nikolu, a kasnije i Milenu i Mašu.

Iz vanbračnih veza, Željko ima troje dece. Mihajla, Sofiju i Anđelu, dok sa suprugom i najvećom balkanskom zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović ima sina Veljka i ćerku Anastasiju.

Deca koju ima u braku sa Natalijom ne nose njegovo prezime. Vojin, Nikola, Milena i Maša nose prezime svoje majke - Martinović.

Blizanci Vojin i Nikola su studirali glumu i radili u noćnim klubovima u Los Anđelesu, Las Vegasu i Palm Springsu. Pre nekoliko godina, Vojin je postao otac sa izabranicom Kineskinjom Barbarom Vang dobio ćerku Miju.

Foto: Printscreen Facebook

Njegova sestra Maša nakon što je završila studije, zaposlila se u Njujorku. Milena Martinović završila je filmsku režiju na Univerzitetu u Kaliforniji, ali jedno vreme je studirala je u Atini. Ona trenutno živi u Nju Orleansu.

Nikola, Vojinov brat blizanac, već godinama ne živi u Srbiji, a poznatje po tome što je 1998. godine bilo maneken u spotu najveće balkanske zvezde, Svetlane Cece Ražantović za pesmu ''Nevaljala''.

Mihajlo je najstariji Arkanov sin. Njega je rodila Agneta iz Geteborga u vreme kada je Željko Ražnatović bio sedamdesetih godina u Švedskoj.

Sa Ljiljanom Mijatović, glumicom, Arkan ima ćerku Anđelu. Ona sada ima 36 godina i završila je Bogoslovski fakultet, dok je nedavno objavila i zbirku pesama.

Ćerku Sofiju Ražnatović javnost je imala prilike da vidi prvi put na pomenu Željku Ražnatoviću Arkanu 15. januara ove godine. Dok je bio u belgijskom zatvoru, socijalna radnica je vodila računa o Arkanu pa je iz njihove romanse rođena Sofija 1979. godine. Ona je svog oca prvi put videla 1991. godine kada je Željko postao poznat u svetu, dok je on tek 1994. godine saznao da ima ćerku u Belgiji.

Foto: Pink.rs

Sa suprugom Svetlanom Cecom Ražnatović Arkan je dobio sina Veljka koji je rođen 10. decembra 1996. godine. On trenutno živi i studira u Banjaluci.

Foto: E-stock/Djenka

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Anastasija je najmlađa Arkanova ćerka. Ona je imala samo godinu i po dana kada je njen otac tragično nastradao. Cecina mlađa ćerka trenutno studira i bavi se modelingom.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: B. Radonić

#Anastasija Ražnatović

#Arkan Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'