AKTUELNO

Nimalo mu se ne dopada ponašanje bratanice koja je pre nekoliko večeri u gluvo doba noći ušla u žestoki sukob s navijačima na jednom prestoničkom splavu, ali ni to što se neprimereno ponaša prema novinarima TV Pink, kojima čak i javno preti.

Aleksandra Subotić se, nakon što je konačno spakovala kofere i napustila porodičnu kuću svog bivšeg dečka Davida Dragojevića, koji je već izvesno vreme u skladnoj ljubavnoj vezi sa Anom Korać, iz Veternika vratila u Beograd, gde je nastavila da pravi probleme.

Foto: TvPink Printscreen

Nekadašnja zadrugarka, koja je diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški, nastavila je da rešava stvari na ovakav način i u spoljnjem svetu. Čim je stigla u prestonicu, Subotićeva je napravila veliki problem na jednom beogradskom splavu.

Foto: TvPink Printscreen

Prema našim saznanjima, ona je negde oko šest ujutru imala fizički obračun sa grupom navijača koje je vređala, psovala i napadala, a sve to u vidno alkoholisanom stanju. Kako bismo proverili šta se zapravo desilo, pozvali smo njenog strica Srboljuba Subotića, koji nam je objasnio da je Aleksandra ničim izazvana te noći počela da vređa jednog navijača, koji ima veze sa njenim bivšim dečkom Aleksandrom Čabarkapom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je imala neki problem u gradu i onda je otišla kod one komšinice što je juče dala izjavu u "Premijeri". Aleksandra je tri puta izašla to veče. Nju niko nije napao, već je ona napravila problem nekom dečku koji je, da li je navijač ili tako nešto, a ima veze sa Čabarkapom, tim njenim bivšim dečkom. I tu je bila neka velika čarka. Oni su nju posle toga pokupili, izbacili napolje i poslali kući. Ona je napravila neki bezveze problem. Vređala je tog dečka, a oko njega je bilo okupljeno njih dvadesetak, šta ti ja znam - govori Srboljub Subotić za Pink.rs

Foto: TvPink Printscreen

Tokom emisije "Premijera - Vikend specijal", kada se naš kolega Nemanja Vujičić uključivao uživo iz Kaluđerice gde trenutno boravi Subotićeva, ona je uživo u programu pozvala svoju maloletnu ćerku da izađe napolje i išutira našeg kolegu. Zbog čega Aleksandra poziva na nasilje nad novinarima Pinka, kao i zbog čega jedino našoj kući ne želi da daje izjave, iako smo uvek bili maksimalno korektni prema njoj, kao i prema svim ostalim sagovornicima i učesnicima "Zadruge", želeli smo da čujemo od njenog strica Srboljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Totalna glupost iz njenih usta je tada izrečena! Ona je tada u svakom slučaju trebalo da izađe i da da neki intervju. Da vam kažem, ona se nada da će je zvati i u sledeću sezonu. Neko je nju verovatno ubedio da je njena veza sa Davidom uništena zbog Pinka, što je totalna glupost - uništili su je sami! Niko ne može da ti rasturi vezu, ako ti nisi za to! David je pre ulaska na Pink rekao: "Sada ja igram", ja sam ga samo čudno pogledao tada. On je već tada imao plan šta će i kako će, a ona to nije skontala i jednostavno je pukla, pa krivi sve druge - priča Srboljub.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Srboljub nam je rekao i kako Aleksandra više ne živi kod komšinice koja se ukučila u nedelju u emisiju "Premijera - Vikend specijal" i rekla da je Subotićeva kod nje, već da se vratila kod njega. Takođe, on je demantovao njene reči da je kod njega u kući hladno i da tu nemaju uslove za život.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je kod mene. Noćas je spavala kod mene. Kako nemam grejanje? Ima grejanja! Kada se vratila to veče u Kaluđericu, ona je došla samo sa jednom torbicom za dete, ne sa komplet stvarima. Ona i ja smo u okej odnosima. Sada je definitvno da ju je David ostavio, da je Mungos na Davidovoj strani i nema tu priče! Mungos joj je rekao da nema potrebe tamo da se vraća - izjavio Subotić.

Foto: RTV Pink

Za kraj, Srboljub Subotić nam je rekako kao Aleksandra dana provodi na društvenim mrežama i u zatvorenom prostoru, kao i da je on po ceo dan okupiran stvarima koje radi njegova bratanica.

Autor: S. Kuvekalović

#Aleksandra Subotić

'