AKTUELNO

Madonin sin Roko je divlji, a moja ćerka je još mlada - kaže pevačica.

Atraktivna pevačica Katarina Ostojić Kaja objavila je spot za svoju novu pesmu ''Ona nekad'', a i sama priznaje da se pronalazi u ovoj numeri.

Postoje dve verzije mene. Ona pre je bila divlja, opuštenija, veselija, srećnija, nasmejanija i zaljubljenija, a ova sad je dosta svedena i mirna. Ja sam žena krajnosti. Nažalost. To me je mnogo puta u životu koštalo. Trudim se da izbalansiram i nađem sredinu - rekla je Kaja za Pink.rs.

Foto: E-stock

Iako se Kajin suprug, poznati di-džej Džunior Džek nije pojavio na promociji spota, pevačica ističe da joj on daje savete i kritike kada je posao u pitanju.

Foto: E-stock

Džunior je čuo pesmu, on voli uvek da me posavetuje i iskritikuje zbog čega meni i nije baš preterano drago. Međutim, ja ga uvek na kraju poslušam i on istera svoje. On i ja malo teže funkcionišemo u studiju. Bolje se slažemo van njega - kaže Kaja i otkriva da je ipak ona ta koja prva popušta u bračnim svađama.
Džunior i ja se često svađamo, ali ja uglavnom ja prva spustim loptu jer nemam energije da se raspravljam.

Veliku pompu u medijima izazvala je vest da su se Madonin sin Roko i Kajina ćerka Nikolina upoznali na zimovanju u Švajcarskoj. Naime, Roko je Nikolinu ugledao u jednom restoranu u Verbijeu, a tada su se i upoznali i porazgovarali. Madonin sin nije krio simpatije prema Nikolini, međutim Kaji se to nije preterano dopalo.

Foto: Printscreen

Čudni su putevi Gospodnji. U životu su mi se dešavale raznorazne situacije o kojima nisam ni sanjala. Nikad se ne zna šta bi tu moglo da se desi. Nikolina ima samo 14 godina i još je mlada. Međutim, ja bih rekla da je Madonin sin malo divlji i zato ja moje dete sklanjam odatle. Ja ne smem mnogo da pričam o tome jer se ona ljuti na mene, ali mogu da kažem da sam ja nju na vreme sklonila od njega - kaže kroz osmeh pevačica za naš portal.

Pevačicu je na društvenoj mreži ''Instagram'' dočekalo neprijatno iznenađenje kada su joj prijatelji poslali profil osobe koja je iskoristila njene privatne fotografije.

Kada su mi poslali profil osobe koja je iskoristila moje fotografije bilo mi je pomalo smešno, čak malo i zabavno. Taj neko je napisao da je albanski model koji živi u Parizu. Međutim, to može ponekad da preraste i u mnogo ozbiljnije stvari. Teško da mi možemo da stanemo tome na put - kaže Katarina.

Foto: Pink.rs

Autor: M. K.

#Kaja Ostojić

#pevačica

'