AKTUELNO

Stupili smo u kontakt sa Robertom Šaulićem koji je veliku pažnju privukao kada se juče pojavio na sahrani svog oca Šabana.

Pevač Šaban Šaulić tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći, kada je na njegov automobil u blizini nemačkog grada Bilefelda, naletelo drugo vozilo pri ogromnoj brzini. Šaulić je nakon nesreće prebačen u bolnicu, gde su se lekari do poslednjeg trenutka borili za njegov život, ali je pevač podlegao povredama.

Foto: E-stock, Pink.rs

Sahranjen je juče na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana, a na večni počinak ispratili su ga porodica, prijatelji, kolege kao i brojni poštovaoci pevačevog lika i dela. Na sahrani se pojavio i Šaulićev sin iz vanbračne zajednice, Robert Šaulić iz Zrenjanina koga je Šaban napravio samo nekoliko meseci pre nego što je upoznao svoju suprugu Gordanu Šaulić.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Robertovo pojavljivanje na očevoj sahrani izazvalo je veliku pažnju javnosti, a mi smo Šaulićevog vanbračnog sina, pozvali da bi sa njim porazgovarali o svemu onome što se dešavalo proteklih nedelju dana. Međutim, Robert nije bio spreman da sa nama podeli svoju tugu, a kratko je izustio:

Pamtiću Šabana po svemu najlepšem, bez obzira na sve. Sada zaista nisam u stanju da govorim, teško mi je. Pozovite me neki drugi dan - bilo je sve što je Robert rekao!

Foto: Pink.rs

Šaban je više puta isticao da njegov sin Robert nije rođen iz ljubavi i da ga je napravio u mladosti, ali da je redovno ispunjavao svoje roditeljske dužnosti i plaćao alimentaciju, te da mu je redovno slao novac. Jednom prilikom je čak i Robertovoj majci dao 100.000 maraka da bi ona sagradila kuću za sebe i sina.

Foto: E-stock, Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: ŠAULIĆI ZAVIJENI U CRNO: Jutro nakon sahrane Šabanova udovica, sin, ćerke i unuk neutešni pred njegovim grobom! (FOTO+VIDEO)

Pink.rs

#pevač

#Šaban Šaulić

'