AKTUELNO

Svoje pobede slavio uz Šabanove pesme!

Šaban Šaulić u nedelju je tragično izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Nemačkoj. Legendarni pevač juče je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a ceo region i dalje ne može da veruje šta se dogodilo Šauliću.

Foto: Pink.rs

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković potresen je zbog Šabanove smrti, zbog čega je odlučio da se oglasi. Đoković je istakao da je svoje pobede često slavio uz pesme Šabana Šaulića.

Ikona muzike za mnoge, uključujući i mene, naravno. Poznata su mi njegova dela. Slavili smo toliko slavlja uz njegove pesme. Definitivno će nedostajati, a s druge strane nam ostaje to lepo sećanje kao i sa svim velikanima naše muzičke i glumačke scene koji su otišli, nazalost, u poslednjih nekoliko godina. S velikim zadovoljstvom i osmehom na licu ćemo ga se sećati - rekao je Novak.

Foto: Tanjug

Podsetimo, slavni pevač Šaban Šaulić život je tragično izgubio u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Nemačkoj. Šaban se vraćao sa nastupa, kada se u automobil u kom se nalazio, zakucao pijani vozač bez vozačke dozvole.

Pink.rs

#Šaban Šaulić

'