AKTUELNO

Juče su sahranili svog supruga, oca, dedu...

Legendarni pevač Šaban Šaulić, sahranjen je juče u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Šabana je u petak popodne porodica ispratila u njegovu večnu kuću, a u teškim trenucima uz ožalošćene Šauliće bili su pevačevi mnogobrojni prijatelji, kolege, ali i svi oni koji su godinama poštovali i pratili Šabanov rad.

Foto: Pink.rs

Šaban Šaulić juče je ispraćen pesmom "Ne plači dušo" koju je posvetio svojoj ženi Gordani, a okupljenima se u ime porodice emotivnim govorom obratio Šabanov sin Mihajlo. Jecaji porodice Šaulić su se prolomili Novim grobljem, a neutešna Šabanova udovica Gordana jedva je stajala na nogama, dok su je pridržavali sin Mihajlo i ćerke Ilda i Sanela.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Kako običaji nalažu, članovi porodice Šaulić jutros su izašli na groblje. Naša ekipa nalazi se na licu mesta, a tom prilikom zatekli smo veliku količinu venaca na grobu čuvenog pevača. Na grobolju su se prvi pojavili Šabanovi rođaci, dok su najuži članovi porodice stigli oko 11 časova i 30 minuta.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Šabanova ćerka Ilda Šaulić, prva je stigla, sa suprugom Bojanom Vučkovićem. Zatim se pojavila pevačeva udovica Gordana Šaulić sa sinom Mihajlom, njegovom verenicom Danijelom Mandić i njihovim PR-om Goranom Jovanovićem. Zatim je stigla i Šabanova ćerka Sanela sa suprugom Zoranom Batom Mirkovićem i sinom Lukom koji je svom dedi upalio sveću sa ostalim članovima porodice.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Naš reporter na licu mesta primetio je da Goca Šaulić sve vreme plače, dok je teše sin i ćerke, a u jednom momentu zapalili su cigaretu koju su spustili na Šabanov grob.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Podsetimo, slavni pevač život je tragično izgubio u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Nemačkoj. Šaban se vraćao sa nastupa, kada se u automobil u kom se nalazio, zakucao pijani vozač bez vozačke dozvole.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: SAHRANJEN ŠABAN ŠAULIĆ: Sanduk spušten uz aplauz i Mihajlov potresan govor, JECAJI SE PROLOMILI GROBLJEM! (FOTO+VIDEO)

Pink.rs

#Ilda Šaulić

'