AKTUELNO

Nije im bilo lako.

Takmičari "Pinkovih zvezdica - All stars" i ovoga petka pevali su narodne pesme u okviru druge emisije šestog kruga, a svojim nastupima oduševili su, kako publiku, tako i žiri, koji ih je ocenjivao.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, nisu svi dobili pet glasova. Oni koji su bili malo lošiji u svojim interpetacijama, našli su se u baražu koji je bio na kraju emisije. Večeras u borbi za nastavak takmičenja našli su se Darija Vračević, David Marković, Igor Lazarević i Ivana Dimkovski.

Foto: TV Pink Printscreen

Žiri je otišao u staklenu sobu, gde su se se zadržali duže nego što je to uobičajeno slučaj, kako bi doneli odluku koga nećemo gledati u nastavku takmičenja. Milan Stanković, Goca Tržan, Kristina Kockar, Leontina Vukomanović i Nataša Bekvalac odlučili su da večeras "Pinkove zvezdice - All stars" napušta Igor Lazarević koji je večeras pevao pesmu Tome Zdravkovića "Dva smo sveta različita".

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ovo ne prija. Ja imam prilike da slušam ovu muziku samo kada izađem. Ja ovo ne slušam, stvarno ne volim ovu vrstu muzike. Slušam nešto totalno drugačije, ali sam se potrudio da ovo najbolje što mogu izvedem - rekao je Igor.

PROČITAJTE: APSOLUTNI VLADAR JUTJUBA: Nova pesma Mateje Vukašinovića obara sve rekorde! Pogledajte novi spot TINEJDŽ ZVEZDE! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo se malo zadržavi ovde. Bilo je teško. Iz kruga u krug je sve teže odabrati ko će napustiti takmičenje. Ovoga puta je to bio Igor i teška srca se oprašamo od njega. Njemu je vreme da to podigne na viši nivo i nastavi dalje. Igore, želim ti svu sreću - rekla je Kija.

Sledećeg petka nas očekuje treća emisija šestog kruga kaga će "Pinkove zvezdice - All stars" ponovo pevati narodnu muziku, zato i za sedam dana od 22 sata budite uz TV Pink i najgledanije muzičko takmičenje na ovim prostorima.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. K.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'