AKTUELNO

Znaš koliko me boli da si poslednje četiri godine provodila po bolnicama u stalnom strahu i brizi, napisala je, između ostalog Isidora Bjelica.

Poznata srpska spisateljica godinama se bori sa opakom bolešću. Isidori Bjelici se rak nekoliko puta vraćao, a ona često ističe koliko joj podrška porodice znači i daje snagu.

Isidora je aktivna na društvenim mrežama gde često sa svojim pratiocima deli svoja razmišljanja. Ovog puta, spisateljica je svojoj ćerki Vili čestitala rođendan uz emotivnu poruku.

Foto: Instagram

Mila moja tufnice srećan ti 15 - ti rođendan u želji da Božija blagodat bude uvek uz tebe... Znaš koliko me boli da si poslednje četiri godine provodila po bolnicama i u stalnom strahu i brizi... Dok su druge devojčice mirno spavale ti si noći i noći negovala bolesnu majku... Dok su druge devojčice odlazile na sport ti si sate i sate sedela na hemioterapijama, ali mila moja kroz sve to stradanje naučili smo o ljubavi više nego što bi nam doneo srećan život u zdravlju i izobilju. Naučile smo obe da u ovom krhkom palom svetu satkanom od nesavršenstva nema jače sile od ljubavi. Naučile smo da je sve prolazno i nestaje a samo ona postaje jača sa svakom nevoljom i nesrećom. I zato budi radosna i spokojna, devojčice moja, voli te tvoja mama najviše u svim svetovima - napisala je Isidora u opisu zajedničke fotografije.

Autor: J. V.

#Isidora Bjelica

#Rođendan

#pisac

#čestitka

'