AKTUELNO

Čini se da se njih dvoje odlično slažu, a da li će Ana, za razliku od svojih prethodnica, uspeti Ražnatovića da zadrži uz sebe, ostaje da vidimo.

Iako se dugo spekulisalo da su Maša Terzić i Veljko Ražnatović obnovili ljubavnu vezu, sada nas je sin najveće balkanske folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović razuverio, i to novom devojkom.

On poslednjih mesec dana uživa u vezi sa Anom Cakić, a iako ne govore o svojoj ljubavi, veoma jasno zaljubljenost pokazuju na društvenim mrežama.

Par se upoznao u jednom restoranu, gde je Ana radila kao hostesa, a Veljka je, osim njenog atraktivnog izgleda, privukla i njena ljubaznost i kultura.

Iako su tek nešto više od mesec dana zajedno, čini se da je njihova veza ozbiljna, i to ne samo zato što svaki slobodan trenutak provode zajedno i zbog mnogo zajedničkih fotografija na društvenim mrežama.

A u međuvremenu, Veljko je već upoznao Aninu mamu, Nelu, sa kojom je bio i na večeri na kojoj su se veoma zbližili.

Nela je fotografiju sa Veljkom objavila na društvenoj mreži Instagram, uz veoma zanimljiv opis.

Zet i tašta - napisala je Anina mama, koja ih već vidi pred oltarom.

Foto: Instagram

Čini se da se Neli i te kako dopada potencijalni zet, a moramo priznati da će izgled Anine mame privući pažnju mnogima.

Foto: Instagram

Naime, iako je žena u godinama, Nela se trudi da ide u korak sa trendovima, te je aktivna na društvenim mrežama i uvek je u tip-top izdanju.

Foto: Instagram

Osim toga, Nela često postavlja prilično provokativne fotografije, a mi izdvajamo onu gde je u mrežastim čarapama i poprilično kratkoj crnoj haljini.

Foto: Instagram

Čini se da se Nela i Veljko odlično slažu, a da li će Ana, za razliku od svojih prethodnica, uspeti da Veljka zadrži uz sebe, ostaje da vidimo.

Autor: M. Đurović

#Ana Cakić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'