separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

BIO SAM ZALJUBLJEN U NJU: Sloba Radanović otkrio koja glumica je bila njegova LJUBAV IZ MLADOSTI! (FOTO)


Kao dete je obožavao njen rad.


U emisiji "Paparaco lov" ove srede novinar i voditelj Milan Milošević, pevači Sloba Radanović, Vuk Mob, Era Ojdanić i kreator Saša Vidić komentarisali su dame sa domaće javne scene koje je ekipa ove emisije usnimila na bazenima i plažama na kojima su šetale u golišavim izdanjima.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Mesto broj 19 zauzela je glumica Katarina Radivojević, koja je u kupaćem kostimu snimljena u veoma izazovnom izdanju. Dok je komentarisao glumicu, pevač Sloba Radanović otkrio je da je bio u zaljubljen u nju.

Autor: TV Pink Printscreen

Katarina Radivojević je glumica u koju sam ja kao klinac bio zaljubljen. Stvarno! Harizamtična je i zrači nekom energijom. Ima tu evropsku lepotu. Taj beo ten - govorio je Sloba Radanović.

Autor: TV Pink Printscreen

Ima mnogo zgodnijih od nje. Mislim da se malo zapustila - izjavio je Milan Milošević.
Mora da vežba, vežba, vežba... Da bi ta g*za bila gore, mora da se vežba. Zone, zato što nisi ugradila silione jedna petica - govorio je Saša Vidić.

Autor: TV Pink Printscreen

Prosečna ocena koju je Katarina Radivojević dobila bila je 6,8. Era Ojdanić dodelio je glumici deset bodova, Sloba Radanović devet, Milan Milošević šest, Saša Vidić pet i Vuk Mob četiri.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti