AKTUELNO

Ne propustite današnje izdanje emisije ''Magazin In'', koje je snimljeno noć pre nezgode koju je doživela voditeljka Jutarnjeg programa TV Pink "Novo jutra".

Autorka i voditeljka "Magazina in" Sanja Marinković snimila je još jedno izdanje vaše omiljene TV emisije, koja će biti na programu danas u 17 sati na TV Pink! Kao i uvek, i ovaj put je imala zanimljive i aktuelne goste - voditeljku Draganu Katić, pevačicu Andreanu Čekić, folkera Radišu Trajkovića Đanija, koji je u studio došao sa suprugom Slađom, glavnog i odgovornog urednika "Informera" Dragana J. Vučićevića, kao i novinarku i voditeljku "Novog jutra" Deu Đurđević, koja je gostovala kod svoje koleginice samo dvanaest sati pre nego što je doživela stravičnu nezgodu koja već danima potresa čitavu javnost.

Foto: TvPink Printscreen

Jedna od najmlađih i omiljenih televizijskih voditeljki je samo noć pre nesrećnog događaja s osmehom na licu pevušila, družila se sa Sanjinim gostima, a tom prilikom govorila je i o svojim planovima za budućnost.

Ja sam sada u tim godinama gde ja hoću da stvaram, da ja samoj sebi zaradim stan... E onda, kada prođe određeno vreme, onda ću da sedim, ćutim i trepćem - rekla je nasmejana, harizmatična voditeljka koju su podržale starije kolege.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, dvanaest sati posle snimanja emisije "Magazin In", koju ćete moći da pogledate ovog subotnjeg popodneva, plavokosa voditeljka krenula je rano ujutru na posao, budući da je na programu bilo "Novo jutro". Međutim, na samo dva minuta od posla Dea je imala saobraćajni udes nakon kojeg je izašla iz automobila kako bi utvrdila štetu, kada je na nju naleteo autobus gradskog saobraćajnog prevoza, koji joj je od siline udarca bukvalno otkinuo ruku.

Foto: Instagram

Brzom reakcijom putnika iz autobusa, a potom i pripadnika Hitne pomoći koji su za dva minuta došli na mesto nezgode, Dea je prebačena na VMA, gde su lekari uspeli da joj u operaciji koja je trajala duže od pet sati ponovo prišiju ruku. Hrabra voditeljka, koja je u trenucima stravične nezgode bila u svesnom stanju, uspešno se oporavlja posle teške operacije, a lekarski tim, kao i čitavu Srbiju, zadivila je svojim pozitivnim stavom i hrabrošću.

Ne propustite novo, ekskluzivno izdanje emisije "Magazin In" koje je na programu TV Pink danas u 17 sati!

D. Tanasijević

#Dea Đurđević

#Magazin In

'