AKTUELNO

Nakon seks afere sa tada maloletnom učesnicom "Zadruge" Minom Vrbaški, Šako Polumenta se ponovo našao u žiži skandala!

Folk pevač Šako Polumenta, koji se pre dve godine našao u središtu skandala kada je tada maloletna Mina Vrbaški, inače učesnica "Zadruge", objavila njegove sada već čuvene snimke na kojima govori: "Nedostaješ, dođi da me ljubiš", po svemu sudeći nije naučio lekciju iz situacije koja mu se već dogodila, već je nastavio po starom, a ovaj put je, iako su mnogi mislili da to nije moguće, prevazišao samog sebe!

Foto: Pink.rs

Naime, ekipa portala Pink.rs došla je u posed Šakovog novog, ovaj put eksplicitnog audio snimka glasovnih poruka oženjenog pevača, koji je zavodio javnosti nepoznatu devojku i bez dlake na jeziku pričao joj šta bi joj sve radio tokom seksa.

Sve je počelo kada mu je devojka tokom njihove vruće prepiske tražila seksi snimke na kojima je kao od majke rođen. Polumenta nije mogao da joj ispuni želju, budući da je strahovao da mu se može ponoviti seks-afera koja ga je pre dve godine umalo koštala braka, što je znatno mlađoj devojci sa kojom je razmenjivao glasovne poruke pokušao i da objasni.

Foto: Pink.rs

- Srce moje, ja bih to rado uradio, ali ja sam javna ličnost, javno lice... Mene šibaju non stop po novinama i tako dalje - objasnio je Polumenta, a onda bez dlake na jeziku, eksplicitno objasnio šta bi joj sve radio tokom seksa.

Daću ti ja moj k*rac. P*ši mi ga i liži mi ga, da te udaram po licu, da ti svrš*vam po licu, da te j*bem u p*čku, g*uzicu, svuda da te izj*bem... Ali, ne mogu da šaljem - ponovio je Šako, koji je objasnio uzbuđenoj devojci sa kojom se dopisivao da mogu da odu na video-čet, gde će joj pokazati čime raspolaže.

- Možemo na video da se gledamo i da ti dam k*rčinu moju - kaže Šako u snimku u čiji smo posed došli.

Tonski zapis Šakovih poruka pogledajte u nastavku - upozoravamo, nije za mlađe od 18!

Pozvali smo Polumentu, koji je ostao nedostupan za komentar.

Ekipa Pink.rs

#Mina Vrbaški

#Seks

#Skandal

#Šako Polumenta

'