AKTUELNO

Oduševljen je saradnjom sa muzičkom zvezdom, sa kojom je snimio veliki hit.

Pop zvezda Jelena Karleuša posle duže pauze vratila se na scenu hitom "Lajk", koji je snimila u saradnji sa Gazdom Pajom. Njihova kolaboracija iznenadila je, ali i oduševila mnoštvo Jeleninih fanova koji su njihov duet pozicionirali na vrh muzičkih top lista i Jutjub trending liste, a nakon što su se prvi utisci slegli, reper je o saradnji sa plavokosom zvezdom progovorio za emisiju "Premijera".

Foto: YouTube Printscreen/ MOON IN LIBRA

- Sve je okej prošlo, ja sam oduševljen kako su to ljudi prihvatili. Bila je to super saradnja - oduševljen je Paja, koji je priznao kako je reagovao kada je dobio ponudu da sarađuje sa Karleušom.

Foto: TvPink Printscreen

- Kada sam čuo da treba da radim sa njom, bio sam iz fazona: "Okej, šta sad?" Ona malo radi nekada i folk, šta znam... I onda su mi pustili instrumental, rekao sam: "Čoveče, pa ovo je Gazda Paja jedan kroz jedan" - kaže Paja i dodaje:

- Ona se baš dobro tu snašla, svidelo joj se to. Svidela mi se energija cela, kako je to sve bilo spontano i prirodno, ništa nije bilo mehanički, i eto ga "Lajk", mnogo otkačena pesma - objasnio je mladi reper, koji je srećno zaljubljen.

Foto: TvPink Printscreen

- Sa devojkom sam, sjajan je tip. Drago mi je što sam upoznao takvu osobu - bilo je sve što je rekao Paja, čiji intervju možete pogledati u prilogu današnje "Premijere":

Pink.rs

#Jelena Karleuša

#Pavle Bošković | Gazda Paja

'