separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

CECA OKITILA DIJAMANTIMA SNAJKU BOGDANU: Veljkova verenica ponela pevačicin DŽINOVSKI PRSTEN optočen dragim kamenjem! Vredi pravo bogatstvo! (FOTO)


Svoj skupoceni nakit rado pozajmljuje verenici svog sina Veljka.


Iako se mnogo spekuliše o tome u kakvom je odnosu muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović sa svojom snajkom Bogdanom Rodić, posle onoga što je uradila za nju mnogima će neke stvari biti kristalno jasne! Naime, pevačica je opčinjena verenicom svog sina Veljka u toj meri da joj čak pozajmljuje svoje lične stvari! Pevačica je, naime, želela da njena buduća snajka krajem januara zablista na rođendanu poznatog beogradskog zlatara, zbog čega joj je dala skupoceni prsten koji je nekoliko dana kasnije i sama prošetala.

Autor: E-stock/Danijel Milutinović

Rodićeva je na pomenutom partiju ponela elegantnu crvenu haljinu, a svoj izgled upotpunila je skupocenim, ogromnim prstenom optočenim dragim kamenjem, čija vrednost se procenjuje na nekoliko hiljada evra! Na račun svoje toalete, ali i prstena koji je ponosno pokazivala dok je boravila u društvu svog verenika Veljka Ražnatovića dobila je pregršt komplimenata, zbog čega nije skidala osmeh s lica.

Samo nekoliko dana kasnije, Ceca se pojavila na jednom gradskom događaju na kojem je zasenila sve - u njenu crnu lateks haljinu gledali su svi, ali i u identični prsten, koji je nekoliko dana pre toga pozajmila svojoj snajki Bogdani.

Autor: E-stock/Danijel Milutinović

Autor: E-stock/Danijel Milutinović

Pevačica je ponosno pozirala s skupocenim komadom nakita na ruci koji su odmah primetili, ali i komentarisali svi prisutni.

Autor: E-stock/Danijel Milutinović

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti