AKTUELNO

Nije skidala osmeh sa lica!

Brojne dame sa naše javne scene prošetale su u venčanicama kreatora iz Srbije i regiona i otvorile ovogodišnji sajam venčanica. Na pisti su se smenjivale voditeljke, pevačice i glumice koje su prisutnima mamile uzdahe svojom pojavom.

Među svim umetnicama bila je i pevačica i bivša učesnica "Farme", Dušica Grabović koja je za portal Pink.rs otkrila da je po prvi put stala u venčanicu, pa je izjavila kako se tim povodom oseća.

Foto: Pink.rs

Prvi put sam u venčanici i osećam se fenomenalno! Malo sam nespretna, jer sam tražila da mi venčanica bude baš kao princeza. Ne volim one uske haljine. Ovo je tip venčanice koju bi volela da ponesem i na svom venčanju - izjavila je vidno zadovoljna Dušica.

Na pitanje kako Dušica zamišlja taj poseban dan, ona je izjavila da će njeno venčanje biti potpuno drugačije od ostalih.

Ja bih volela da moja svadba bude na Bora Bori ili Baliju - rekla je Dušica kroz osmeh.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: PONOSNA MAMA: Nataša Bekvalac sa fanovima podelila prelepe vesti, evo šta je njena ćerka uradila prvi put! (FOTO)

Kada smo se dotakli teme o kojoj je brujala cela javnost, Dušica nije želela mnogo da komentariše. Naime, afera koja je protresla estradu svakako su eksplicitne poruke koje su joj navodno stigle od strane muža njene koleginice, Andreane Čekić, Ivana Miladinovića.

On je mene zvao na piće, ja sam mu rekla da je on muž moje koleginice, rekla sam da nemam od čega da se krijem, da uvek možemo da izađemo na kafu nas troje. Posle je ispalo da on mene muva, a ja njega šikaniram onako, tako i jeste bilo. Kad mi je on poslao onu uvredljivu poruku, ja sam njega blokirala na svim društvenim mrežana, da bi mogao da mi piše. Na sve to sam stavila jednu veliku tačku - izjavila je Dušica.

Za kraj našeg viđenja, Grabovićeva je otkrila da se u njenom životu još nije pojavio gospodin pravi kome bi rekla sudbonosno ,,da", ali da joj je numerolog rekao da će se u ovoj godini pojaviti muškarac koji će joj uzeti svu ljubav.

Pink.rs

#Andreana Čekić

#Dušica Grabović

'