separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

LUNA VARALA SLOBU U VEZI: Marko Miljković otkrio blogerkinu najveću tajnu i priznao kada su se prvi put poljubili! (VIDEO)


Tada je bila u vezi sa Radanovićem.


Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2", koji su u emotivnim vezama, sinoć su gostovali u emisiji "Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića. Tokom gostovanja oni su odgovarali na pitanja, a ukoliko nisu želeli da daju svoje odgovore, morali su da pojedu hranu koja nije bila prijatna.

Autor: TvPink Printscreen

Marko Miljković dobio je pitanje da li je imao intimne odnose sa Lunom Đogani i da li su se oni ljubili i pre "Zadruge 2" u kojoj su ozvaničili svoju vezu. Miljković je odlučio sve da prizna, zbog čega Luni nije bilo prijatno.

Evo, sada ću da vam odam tajnu. Mene je Luna prvi put poljubila za moj rođendan 2017. godine, ali ne dirketno u usta. Tada je bila u vezi sa Slobom. Ja sam osetio njene usne na mojim usnama - rekao je Marko.

Autor: TvPink Printscreen

Super što si to rekao -  burno je reagovala Luna i dodala: Bilo je slučajno.

Autor: TvPink Printscreen

Podsetimo, Luna Đogani bila je u vezi sa Slobom Radanovićem tokom prve sezone "Zadruge" u momentu kada je Radanović bio oženjen. Takođe, Luna je pre veze sa Markom govorila kako je Sloba bio njena najveća ljubav.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti