AKTUELNO

Tada je bila u vezi sa Radanovićem.

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2", koji su u emotivnim vezama, sinoć su gostovali u emisiji "Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića. Tokom gostovanja oni su odgovarali na pitanja, a ukoliko nisu želeli da daju svoje odgovore, morali su da pojedu hranu koja nije bila prijatna.

Foto: TvPink Printscreen

Marko Miljković dobio je pitanje da li je imao intimne odnose sa Lunom Đogani i da li su se oni ljubili i pre "Zadruge 2" u kojoj su ozvaničili svoju vezu. Miljković je odlučio sve da prizna, zbog čega Luni nije bilo prijatno.

Evo, sada ću da vam odam tajnu. Mene je Luna prvi put poljubila za moj rođendan 2017. godine, ali ne dirketno u usta. Tada je bila u vezi sa Slobom. Ja sam osetio njene usne na mojim usnama - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Super što si to rekao -  burno je reagovala Luna i dodala: Bilo je slučajno.

PROČITAJTE: POTPUNO PREBLEDEO I OSTAO BEZ TEKSTA! David u emisiji 'Amidži šou' video Aleksandru Subotić u najseksepilnijem izdanju do sada, Ana gutala knedle! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Luna Đogani bila je u vezi sa Slobom Radanovićem tokom prve sezone "Zadruge" u momentu kada je Radanović bio oženjen. Takođe, Luna je pre veze sa Markom govorila kako je Sloba bio njena najveća ljubav.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'