AKTUELNO

NIje im bilo lako.

Ove večeri u emisiji "Amidži šou" gostuju ljubavni parovi iz "Zadruge 2". Na škakljiva pitanja Ognjena Amidžića odgovoraju Ana Korać, David Dragojević, Luna Đogani, Marko Miljković, Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Odmah na početku emisije David je imao priliku da vidi svoju bivšu devojku Aleksandru Subotić u novom spotu Bece Fantastika i Projekat benda.

Aleksandra je veoma provokativna u ovoj ekranizaciji, u uskom crnom kupaćem kostimu šeta po bokserskom ringu. Kada je ovo video, Davidu nije bilo lako, ali je ostao uzdržan za komentar, dok je Ana gutala knedle dok je gledala svoju ljutu suparnicu.

Foto: TvPink Printscreen

Dragojević je takođe istakao da se sa svojom bivšom devojkom nakon "Zadruge 2" neće čuti i da ne želi čak ni da porazgovara sa njom.

Moram i ne moram. Posle ovakvih stvari mislim da ne. Pošto ne poštuje sve što sam činio za nju, ne zaslužuje ni taj razgovor - naveo je David.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Luna RAZOČARANA zbog rezultata u LJUBAVNOM KVIZU! Marko hteo da je oraspoloži, ali kada je odbila OVO, ostao ZABEZEKNUT! (VIDEO)

Oni su u nastavku emisije ponovo odgovarali na veoma škaljiva pitanja, a Amidžić i njegova kreativna ekipa su se potrudili da zadrugarima ne bude nimalo lako.

R. L.

#Amidži Šou

#Zadruga 2

'