separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PROBLEMI SA ZAKONOM: Marko Bulat zgranut zbog poziva na sud: NIŠTA MI NIJE JASNO! (FOTO)


Razlog je bizaran!


Pevač Marko Bulat dobio je poziv na sud i to zbog svoje velike ljubavi. Naime, poznato je da je Bulat veliki ljubitelj franšize "Ratovi zvezda" i da voli sve što je vezano za ove filmove. Sada je na njegovu odresu stigla neobična prijava, a kako i sam ističe ovo ga je prilično iznenadilo.

Ništa mi nije jasno! Ni ko me tačno tuži, ni zbog čega sam tačno tužen - rekao je Bulat.

Autor: TV Pink Printscreen

Pevač je pre desetak godina osnovao klub obožavalaca "Ratova zvezda", a kako kaže imao je i planove da otvori kafić sa tematikom ovog filmskog serijala.

 Za osnivanje je bilo potrebno troje ljudi, pa smo osnivači bili moja bivša supruga, moj bivši šurak i ja, a sve se vodilo na moje ime. Tada sam bio zamislio da jednog dana otvorim kafić u koji bi dolazili ljudi koji vole "Ratove zvezda", da tu gledamo filmove, diskutujemo, da se družimo. Ali, nikad tu ideju nisam realizovao i gotovo da sam zaboravio da sam svojevremeno zvanično osnovao to udruženje, klub ili kako se već to zvanično zove. Poziv na sud me je vratio na tu priču staru deceniju - nastavio je priču Marko.

Autor: Pink.rs

Kako i sam ističe, on je odmah otišao da vidi o čemu se radi i reši ovu situaciju, ali i dalje nije dobio odgovore jer, kako kaže, nema nikakva dugovanja.

Odmah sam otišao u Poresku upravu opštine Rakovica, gde sam živeo. Tamo sam proverio i moje finansijsko zaduženje je nula. Znači, nemam nikakve finansijske obaveze, niti dugove! Ne znam još tačno, ali možda je trebalo da podnosim izveštaje o radu udruženja koje ništa nije radilo. Kažem vam, zgranut sam. Tašta će sve da mi razjasni - zaključio je priču Bulat.

Autor: TvPink Printscreen

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti