AKTUELNO

Sve čini za svog muža!

Bračni par Ivana Pavković i Petar Mitić već godinama je u skladnom braku, a njih dvoje odlučili su da sebe počaste jednim kratkim putovanjem i to u Španiju. Naime, pevač će u Barseloni ispratiti utakmicu između Barselone i Atletiko Madrida.

Foto: Instagram

Na ovom putovanju pridružiće mu se i supruga Ivana, koja kao ni većina žena nije ljubitelj fudbala, ali će svog dragog rado ispoštovati kako navodi izvor blizak ovom paru.

Petar je veliki ljubitelj fudbala i ove godine rešio je da uživo prati utakmicu između Barselone i Atletiko Madrida, pa će iz tog razloga na nekoliko dana sa Ivanom otputovati u Barselonu. Petar je već nabavio karte, do kojih se ne dolazi tako lako i koje su prilično skupe, a Ivana, koja nije nešto oduševljena sportskim događajima, raduje se ovom putovanju jer će imati dva dana da uživaju u lepotama Barselone, ali i u šopingu. Sin će za to vreme najverovatnije biti u rukama baka i deka - kaže izvor.

PROČITAJTE JOŠ: KARLEUŠA OBJAVILA POTRESNI VIDEO! Prvi put se obratila nakon S*KS SKANDALA: TUŽILA sam Vranješa, a Duško i ja ćemo sav novac dati NJIMA! (VIDEO)

Ovu priču radosno je potvrdila i sama Ivana koja i sama ističe da nije fan fudbala.

Tačno je da me Petar vodi na derbi. Bićemo u Barseloni 6, 7. i 8. aprila i baš se radujem. Nisam neki fan fudbala, ali tu sam da suprugu ispunim svaku želju - istakla je Ivana.

Pink.rs

#Instagram

#Ivana Pavković

#Petar Mitić

'