separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NAKON ŠTO JE DAVIDOVA POTRESNA ISPOVEST RASPLAKALA SRBIJU, OGLASIO SE Dejan Dragojević, evo šta je poručio bratu! (FOTO)


Da li će doći do pomirenja braće Dragojević?


David Dragojević noćas je rasplakao Srbiju potresnom pričom o mlađem bratu Dejanu, sa kojim već neko vreme nije u dobrim odnosima. Na Davidovu i Dejanovu svađu direktno su uticale njihove emotivne partnerke - Aleksandra i Dalila, a sada kada više nije sa Subotićevom, Dragojević ne krije koliko mu je teško zbog toga. 

Autor: TV Pink Printscreen

Naime, David je istakao da svog brata voli i da mu nedostaje, ali i da je pokušao da ga pozove, ali da ga je on blokirao. Zadrugare je veoma potresla Dragojevićeva tužna priča, pa su ga tešili i ubeđivali ga da će vratiti brata, a kako bismo čuli šta povodom ove situacije ima da kaže Davidov brat Dejan, kontaktirali smo ga. 

Autor: Pink.rs, Printscreen Instagram

- Budući da ne dajem nikakve komentare za novine i portale, tako će biti i ovog puta, pa neću komentarisati ono što se desilo sinoć u ''Zadruzi''. Hvala na pozivu - rekao je Dejan Dragojević za Pink.rs, a da li će njegovo srce smekšati i da li će se rođena braća pomiriti nakon Davidovog izlaska iz ''Zadruge 2'', vreme će pokazati.

Inače, Dejan nije u kontaktu ni sa majkom Biljanom, a niko od članova porodice Dragojević nije prisustvovao njegovoj svadbi.

Autor: M. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti