AKTUELNO

Udarili su na moje ime i dostojanstvo, na moju decu, mog muža, oca, majku - ističe pevačica koja je podnela čak 120 tužbi.

Poznata srpska pevačica Jelena Karleuša nakon skandala koji je nastao zbog esksplicitnih poruka i fotografija koje je dobijala od fudbalera Ognjena Vranješa oglasila se za javnost i tom prilikom otkrila da je podnela čak 120 tužbi. JK je u video-snimku kojim se obratila srpskoj javnosti istakla da je tužila i bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa.

PROČITAJTE JOŠ: GRADE DVORAC OD HILJADU KVADRATA U PRESTIŽNOM DELU BEOGRADA: Otkriveni svi detalji novog doma Džinovića!

Foto: e-stock Katarina Mihajlović/Printscreen Instagram

- Ovo je prvi i poslednji put da se ovim povodom oglašavam. Sve što je do sada objavljivano od strane medija kao moja izjava, izjava mog supruga ili člana moje porodice apsolutna je laž i izmišljotina. Ispred mene stoje potpisana pravna punomoćja za 120 tužbi koje sam podnela zbog strašne neljudske medijske antikampanje i linča. Udarili su na moje ime i dostojanstvo, na moju decu, mog muža, oca, majku - rekla je pevačica i dodala da će sav novac koji bude dobila od tužbi pokloniti u humanitarne svrhe.

Foto: Printscreen Instagram

- Tužena je i osoba po imenu Ognjen Vranješ. Hajka i dalje traje, a ja imam dve opcije, ili da se borim protiv svih kojih mi žele zlo ili da postanem žrtva. Mislim da je svima jasno šta sam izabrala. Uvek sam bila na strani napadanih, na strani nejakih, na strani žrtvi, pomagala sam bolesnima... Sav novac koji budem dobila od tužbi, pored novca koji muž i ja dajemo godinama u humanitarne svrhe, javno ću pokloniti najugroženijim grupama u Srbiji. Ovim putem se zahvaljujem svim medijima koji nisu učestvovali u ovom medijskom linču i hvala svim javnim ličnostima na nesebičnoj podršci, hvala i mojim fanovima za svu ljubav i nesebičnu podršku - istakla je Jelena Karleuša.

Autor: Pink.rs

Pogledajte video!

#Jelena Karleuša

#Ognjen Vranješ

'