separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

RAZMIŠLJAM O KONTRATUŽBI! Nema DOKAZA da je Rasta pretukao voditelja, reper zadovoljno poručio: Istina će pobediti! (FOTO)


Tužilaštvo nema dokaza za ono što su tvrdili i 4. marta ćemo videti da li će nastaviti sa gonjenjem - tvrdi Irina Borović, Rastin advokat.


Reper Stefan Đurić Rasta bio je danas u Prvom osnovnom sudu zbog tužbe koju je Slobodan Nešović Loka podneo protiv njega zbog batina koje je dobio u centru Beograda zbog navodnog duga.

Autor: e-stock Katarina Mihajlović

- Pogledali smo snimak koji je tužilaštvo dalo i iz tog snimka sada se utvrdilo da ne postoji nijedan navod iz optužnog akta. Tužilaštvo nema dokaza za ono što su tvrdili i 4. marta ćemo videti da li će tužilaštvo nastaviti sa gonjenjem - rekla je Irina Borović, Rastin advokat.

- Razmišljam o kontratužbi. Mada mi je trenutno bitno da se ovo završi kako treba i mislim da će istina pobediti - izjavio je reper.

Autor: Pink.rs

Podsetimo, skoro pre dve godine reper je upao u prostorije voditelja i vlasnika muzičke agencije Slobodana Nešovića Loke. Tom prilikom, Slobodan je završio u Urgentnom centru zbog povreda glave.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti