separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Nakon što je Višnja prenela Staniji poruku od Vladimira, oglasio se on, pa BRUTALNO ISPROZIVAO Baneta: ON JOJ SLUŽI KAO KER DA JOJ DONOSI HRANU! (FOTO)


Tomović otkrio i šta će Staniji kupiti za Dan zaljubljenih.


Tokom prethodne večeri Višnja Petrović prenela je Staniji Dobrojević poruku od njenog dečka Vladimira Tomovića koja je i te kako uznemirila ovu atraktivnu zadrugarku. Naime, glumica je rekla Staniji da joj je Crnogorac zamerio zbog toga što je previše bliska sa muškim delom ukućana.

Autor: Rijaliti Zadruga

Od tog trenutka Stanija je pokazala svoju uzrujanost i nervozu zbog reči koje joj je Petrovićeva prenela. Kako je poznato, Dobrojevićeva provodi najveći deo vremena u društvu Baneta Čolaka, a u Beloj kući se spekuliše i da se sviđa Pavlu Jovanoviću.  

Stupili smo u kontakt sa Stanijinim dečkom Vladimirom Tomovićem kako bismo saznali šta on kaže o sinoćnoj situaciji, kao i šta misli o pomenutim zadrugarima. 

Autor: Tv Pink Printscreen, Pink.rs

Gledao sam sinoć ''Zadrugu''. Čuo sam šta je rekla. Naravno da ne mogu biti ljubomoran na momke u "Zadruzi". To su takvi imbecili da mi nijedan od njih ne može parirati ni u čemu. Kakav crni Bane, on njoj tamo kao kerče služi da je hrani i to je to. Kupiću joj zvonce za Dan zaljubljenih da se ne muči da ga zove već samo da pozvoni za obrok i to je to - rekao je Tomović, a onda prokomentarisao i Jovanovića: 

Autor: TvPink Printscreen

Šta da kažem o Pavlu? Taj mučenik je ušao u rijaliti tako što je objavio slike kao ljubavnik Dragane Mitar. Koliki jadnik moraš da budeš da bi to uradio. To nije muškarac o je pekinezer i moralni otpad u rangu Davida Dragojevića - rekao je Vladimir.

Autor: TvPink Printscreen

Tomović je istakao da ne želi da priča o onome što je poručio Višnji da prenese Staniji, ali je objasnio da ništa ne zamera svojoj devojci i dodao da sa onima koji su pričali loše o njoj ne bi komunicirao.

Neću ništa reći o tome šta sam preko Višnje poručio. Nisam joj zamerio ništa. Ja da sam u rijalitiju nikada ne bih reč progovorio sa ljudima koji su nju vređali...Ona razgovara sa Davidom, to vam je onaj petao kikirez što je sinoć plakao i Tomom...ako ne znate to je ona pudlica koja kada popije se istripuje na kriminal. Mukice. Meni je njih žao. Sem Miće i Mikija, u ''Zadruzi'' su muškarci mlakonje da nema dalje - rekao je Vladimir u intervjuu za Pink.rs.

Autor: TvPink Printscreen

D. Božović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti