separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

RADA SE PLAŠI DA JE HARIS NE VARA I U BRAKU: Evo zbog čega Manojlovićeva želi da se uda van Srbije! (FOTO)


Šta se zapravo krije iza paravana idilične veze?


Pevačica, Rada Manojlović neć nekoliko godina je u vezi sa svojim kolegom, Harisom Berkovićem koji je od nje mlađi devet godina. Njih dvoje su do sada prolazili kroz razne turbulencije u ljubavnom odnosu, a izvor blizak paru otkrio je da je pevač često bio neveran svojoj dragoj.

Rada je svesna da je Haris i dalje nezreo i da joj je tokom veze često bio neveran. Ona baš iz tog razloga ne pristaje na venčanje u Srbiji nego predlaže da se uzmu na Maldivima ili u Las Vegasu. To su joj predložile iskusnije kolege jer, kako kažu, šteta je da posle toliko godina muke i rada mora da deli sve što je sama stekla - kaže izvor blizak paru.

Autor: Printscreen Youtube

Iako se pretpostavljalo da par želi ceremoniju venčanja da obavi na egzotičnom ostrvu, da bi pobegli od medijske pompe, ispostavilo se da to nije pravi razlog. Izvor dodaje i da se Berković sa time složio.

Rada je takođe svesna da Haris ima reputaciju švalera, pa se plaši da će i u braku nastaviti sa tim avanturama, ali i da mu ona to ne bi oprostila. Naravno, Haris je to prihvatio i sada razmišljaju gde bi mogli da se venčaju i ujedno se malo odmore - završava izvor.

Autor: YouTube screenshot

Rada je pre samo nekoliko dana na svoj Instagram profil, postavila pesmu "Sledeća", svoje koleginice Aleksandre Prijović, a u opisu videa zapitala se: "Da li tvoj svaki pogled zna?" i "Da l' ti je verna kao ja?". A da li nama, Manojlovićeva ovom porukom nešto nagoveštava i da li će joj dragi biti veran u braku, ostaje da vidimo. 

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti