AKTUELNO

Otkrio kako je nastao njegov veliki hit.

Reper Pavle Bošković, publici poznatiji kao Gazda Paja bio je gost u današnjem izdanju emisije ''Kontravizija'', autora i voditelja Lava Pajkića.

Gazda Paja je tom prilikom otkrio kako je nastao njegov veliki hit ''Čke beogradske'' koji je objavio 2012. godine. Pesma i spot na Internetu su dostigli strahovitu popularnost, a tekst pesme lavinu komentara, što pozitivnih, što negativnih. Spot za pesmu ''Čke beogradske''  na Jutjubu ima preko 13 miliona pregleda.

Foto: TvPink Printscreen

- Sve moje pesme su iz naroda, ja sam tu najveći narodnjak. Šalim se. Nisam ja to svesno uradio. Družim se dosta sa ljudima i nekako zapisujem neke stvari. Više volim da to bude doživljeno. Volim da uđem u priču i da vidim šta se tu dešava. Onda zapišem nešto i izrokam - rekao je Gazda Paja i dodao da on, za razliku od ostalih kolega, nema hejtere.

PROČITAJTE JOŠ: NE OPTEREĆUJEM ĆERKE POSLOM: Ana Kokić otkrila kakve muke i probleme imaju njene naslednice!

Foto: TvPink Printscreen

- Smorio sam se, ja baš nemam hejtere. Baš sam se smorio. Ajde ljudi, potrebni su mi novi hejteri jer su me stari zgotivili - rekao je reper čime je nasmejao voditelja.

Inače, Gazda Paja je snimio duet sa Jelenom Karleušom ''LaJK'', a ova numera je na Jutjubu za kratko vreme dostigla milionske preglede.

Autor: Pink.rs

#Kontravizija

#Pavle Bošković | Gazda Paja

'