separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

U DRUŠTVU NAJVEĆIH HOLIVUDSKIH ZVEZDA! Dragana Mirković uživa sa suprugom u čarima Los Anđelesa, a kad vidite ko ju je ugostio ostaćete bez reči! (FOTO)


Svuda je dobrodošla!


Dragana Mirković je odlučila da prihvati poziv svog prijatelja, filmske zvezde Žan Klod Van Dama, pa je sa suprugom Tonijem i decom Markom i Manuelom otputovala u Los Anđeles, a dane provode družeći se sa holivudskom elitom poput glumaca Vendi Malik, Brit Robertson, Pamele Anderson, Aleksa Petifera, supermodela Kejt Mos i mnogih drugih.

Autor: Privatna arhiva

Autor: Privatna arhiva

Dragana je sa porodicom odlučila da u potpunosti uživa u svemu što svetska prestonica filma može da ponudi. Žan Klod se potrudio da bude dobar domaćin, tako da dane provode otkrivajući mesta u Los Anđelesu koja su poznata samo žiteljima, ručaju sa glumačkim zvezdama, koje su i njegovi prijatelji dok su večeri posvećene holivudskim prijemima koji su gotovo svakodnevni u periodu dodela nagrada od kojih će najveća, Oskar, biti dodeljena za dve nedelje. 

Autor: Privatna arhiva

Autor: Privatna arhiva

Naravno, Van Dam ih je više puta ugostio i u svojoj vili, a na folk zvezdu je najveći utisak ostavila njegova soba sa memorabilijama koje je sakupio tokom višedecenijske uspešne karijere.

Autor: Privatna arhiva

Oduševljena sam gostoprimstvom koje nam je pruženo, kao i brojnim umetnicima koje sam upoznala i koji su mi još jednom potvrdili da su najveće zvezde najjednostavnije, i da su to zaista pristojni i izuzetno prijatni ljudi kada su van posla i kada se druže sa prijateljima. Žao mi je što zbog početka škole ne možemo i duže da ostanemo, ali svakako imamo još jedan dodatni povod da što skorije ponovo dođemo - nije skrivala pozitivne impresije Dragana.

Autor: Privatna arhiva

Autor: Privatna arhiva

Autor: Privatna arhiva

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti