AKTUELNO

Drugari ga ispratili zagrljajima.

Još jedno izdanje vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars" došlo je do samog kraja.

Foto: TvPink Printscreen

Samo dvojica takmičara dobila su manje od pet stolica i večeras su se našli u trci za izbacivanje. Da li će Tomislav Božović ili David Marković napustiti takmičenje, odlučivao je petočlani žiri u staklenoj sobi.

Foto: TvPink Printscreen

Odluka nije bila laka, naročito zbog toga što su zvezdice večeras zasijale punim sjajem, jer je tema ovoga puta bila slobodna.

Na samom kraju, žiri je doneo odluku, a u ovom trenutku "Pinkove zvezdice - All stars" napustio je Tomislav Božović.

Foto: TvPink Printscreen

Takve su vam karte bile danas podeljene, neko je bio bolji, neko gori. Molim vas spremajte se za sledeću emisiju. Sve se računa, sve se gleda. Muzika je mnogo više od običnog pevanja, muzika je emocija i lepa stvar. Mi želimo da uživate u tome što više možete i da uživate u ovom takmičenju. Tomo čestitam ti, bio si sjajan sve do sada, mnogo mi je žao, ali eto, neko je morao - rekla je Goca Tržan za kraj.

Foto: TvPink Printscreen

Budite i sledećeg petka uz TV Pink i najtalentovanije mališane iz zemlje i regiona, a i naredne nedelje tema će ponovo biti slobodna.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'