AKTUELNO

Niko ne zna kada je stigla u Srbiju!

Pevačica Jelena Karleuša se, nakon skandala koji je potresao njenu porodicu, iz Kine vratila u Beograd. Niko ne zna sa sigurnošću da li je Jelena kasno sinoć ili rano jutros letom doputovala u Beograd, ali se pretpostavlja da je sve obavijeno velom tajni kako bi zaštitila svoje ćerke od medija.

Foto: Printscreen

JK je, nakon skandala, otputovala u Kinu da bi bila sa svojim suprugom Duškom Tošićem i kako bi zajedno proslavili njegov 34. rođendan, što je ona pokazala i zajedničkom fotografijom na Instagramu.

Foto: Instagram

Podsetimo, pre nekoliko dana pevačica se našla u centru skandala kada je obelodanjeno da joj je bosanski fudbaler Ognjen Vranješ navodno slao fotografije i poruke eksplicitnog sadržaja, a koje su dospele u javnost. Ovo je veoma potreslo porodicu Karleuša - Tošić, a Jelena je odlučila da odmah spakuje svoje kofere i sa ćerkama otputuje kod Duška u Kinu kako bi se sklonila od svega.

U nastavku pogledajte prvi snimak JK po povratku u Beograd.

Jelena je otišla na snimanje jedne emisije u Beogradu, a kako bi izbegla pripadnike sedme sile, ona je otišla na sporedni ulaz. Ipak, mi smo uspeli da je snimimo, te tako možete u nastavku videti kako ona sada izgleda:

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Autor: Pink.rs

#Jelena Karleuša

'