AKTUELNO

Folk pevačica komentarisala je u Jutarnjem programu aktuelne političke teme, ali i emotivni odnos Milutina Mrkonjića i Ane Bekute, kao i izbor bračnog supružnika Severine Kojić.

Pevačica Vesna Vukelić Vendi jutros je sa Srđanom Predojevićem prelistavala štampu u Jutarnjem programu Pink televizije, gde je na sebi svojstven način prokomentarisala aktuelne teme, a tokom razgovora pronašla je jaku vezu između estrade i politike.

Foto: Printscreen

- Estrada je politika. Neke pevačice pevaju na trgu za 200 ljudi, a pevaju za punu cifru. Zašto bi se neki ministri ili bivši ministri švrćkali oko nekih pevačica, iako su oženjeni i imaju hiljadu ljubavnica oko sebe? To su razni bivši Mrka, Trka, Frka... Ima ih - bez dlake na jeziku rekla je Vendi, aludirajući na Milutina Mrkonjića i Anu Bekutu, za koje smatra da ih ne povezuje ljubav.

Foto: Printscreen

To je ljubav po novcu i po pohoti, a seks nije ljubav. Nisam čula do sada da se gospodin hvali ljubavlju, a da nije spomenut seks. Taj čovek je čovek pohote i namagnetiše sebi slične partnere. On može da razmišlja samo o seksu o novcu. Degutantno je da čovek od sedamdeset i nešto godina uopšte razmišlja o seksu i da bude "udarna igla", unutrašnji sadržaj i duhovnost - oštra je bila Vukelićeva.

Foto: Instagram

Gošći Jutarnjeg programa nije se dopao ni izbor bračnog partnera pevačice Severine Vučković koja je udata za dosta mlađeg Igora Kojića, sina Dragana Kojića Kebe.

Foto: Instagram

- Pohota ili seksualna glad u vreme površnih ljudi zasniva se na samo trljanju tela i tragedija je kada neko ko ima četrdeset i nešto godina treba da bude razvijena, duhovno zrela, a nalazi žutokljunca bezbojnog. Niti romori, niti gromori - objasnila je Vendi.

Ona se osvrnula i na svoj odnos sa Vojislavom Šešeljom, sa kojim je svojevremeno bila u emotivnoj vezi.

- Moj dobar odnos nije počivao na novcu, već na emocijama i uzajamnom slaganju, a danas novac vrti gde burgija neće - iskrena je bila pevačica.

Foto: Printscreen

Šta je još rekla političkim i estradnim temama, pogledajte u video-snimku:

Autor: D. Tanasijević

#Ana Bekuta

#Igor Kojić

#Milutin Mrkonjić

#Severina Kojić

#Televizija Pink

#Vesna Vukelić Vendi

#Vojislav Šešelj

#pevačica

'