AKTUELNO

Nakon teških životnih trenutaka, pevačica Slađa Vujičić ponovo ima razlog da bude srećna.

Iako je sam kraj 2016. godine za pevačicu Slađu Vujičić, bivšu članicu "Alegro" benda, bio izuzetno težak, pevačica već na početku 2017. ima veliki razlog za slavlje.

Naime, ona je sredinom novembra prošle godine po drugi put doživela spontani pobačaj, zbog čega se na neko vreme povukla iz javnosti, kako bi u zagrljaju svog voljenog supruga Zorana pronašla utehu zbog neizmernog bola koji ih je zadesio.

Iskoristila bih priliku da se ovim putem javno zahvalim svim dobrim ljudima koji su se javili da me podrže, ohrabre, pa makar i samo pozdrave ovih poslednjih dana. Svim ženama hvala na savetima i pažnji, živi bili - napisala je tada Slađa, koja je brzo uspela da prevaziđe probleme i vrati osmeh na lice, a sada ima i dodatni irazlog za to.

Pevačica je juče proslavila prvu godišnjicu svog braka sa suprugom Zoranom, sa kojim uživa u ljubavi, a o jubileju je izvestila sve svoje prijatelje na društvenim mrežama.

Ona je objavila fotografiiju na kojoj stavlja burmu svom sadašnjem suprugu, a onda je otkrila i na koji način je bračni par Vujičić proslavio svoj jubilej.

Slađa i Zoran odlučili su da svojoj ljubavi nazdrave u jednom kafiću u centru Beograda, gde su se i fotografisali, a svi fanovi pevačice na društvenim mrežama poželeli su im da još dugo uživaju u braku, kao i da im se ove godine ispuni najveća želja - da postanu roditelji.

Autor: D. Tanasijević

#Beba

#Brak

#Pobačaj

#Slađa Vujičić

#pevačica

'