AKTUELNO

Podršku Popoviću dala je i supruga fudbalske legende Duleta Savića, poznata novinarka Marina Rajević Savić.

Majka pevača Relje Popovića, balerina Zoja Begoli (68), koja je preminula posle duge i teške bolesti kremirana je na Novom groblju u Beogradu.

Poslednjem ispraćaju, između ostalih, prisustvovala je i Reljina tašta, pevačica Vesna Zmijanac. Relja i Nikolija su ispred kapele dočekivali rodbinu i prijatelje. Muzičar se trudio da ne pokazuje tugu i prilično dugo se dobro držao, ali u jednom trenutku nije izdržao i zaplakao je. Bilo je to baš kad mu je prišla Vesna, koja ga je jako zagrlila.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Drži se, sine! Ne brini, tu sam za tebe. Ovo su teški trenuci za celu porodicu - rekla je Vesna i poljubila ćerkinog nevenčanog supruga, te zapalila sveću za Zoju.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Relja je brzo izvadio maramicu iz džepa i obrisao suze, a Vesnina ćerka Nikolija je sve vreme bila tužna i namrštena. Na poslednji ispraćaj Zoje Begoli stigao je i reper Vlada Matović, koji je do pre dve godine bio u grupi Elitni odredi sa Reljom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Podršku prijatelju dala je i supruga fudbalske legende Duleta Savića, poznata novinarka Marina Rajević Savić. Ona je izljubila Popovića, kao i Nikoliju, i poželela im strpljenje u ovim teškim trenucima.

Jugoslovenska zvezda

Zoja Begoli, rođena Đoković, bila je baletska ikona Narodnog pozorišta. U bivšoj Jugoslaviji krasila je naslovne strane popularnih magazina zbog braka s čuvenim glumcem Farukom Begolijem, s kojim je bila u braku 18 godina i čije je prezime zadržala i nakon razvoda. Zbog gubitka majke Relja Popović je do daljeg otkazao sve nastupe u zemlji i inostranstvu. I pored interesovanja medija, reper nije želeo da priča o porodičnoj tragediji kroz koju prolazi poslednjih dana, niti se oglašavao na društvenim mrežama.

Autor: M. K.

#Majka

#Nikolija Jovanović

#Relja Popović

#Sahrana

#Vesna Zmijanac

#pevač

#pevačica

'