separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DARKOVA VERENICA PRVI PUT POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Lazić planira da nazove sina po ANĐELU KOJI MU JE SPASIO ŽIVOT! (FOTO)


Marina uživa u trudnoći.


Marina Gagić i Darko Lazić uskoro će dobiti svoje prvo dete. Pevač koji se i dalje oporavlja od teške saobraćajne nezgode koju je doživeo 23. oktobra prošle godine sina planira da nazove po anđelu za koga veruje da ga je spasao i sačuvao u životu.

- Mogu da kažem da je Darka ova nesreća veoma promenila, sada je shvatio šta je život i koliko on vredi. Darku sam prepustila da odabere ime za sina i on je odlučio da će se zvati Mihajlo, po anđelu za koga Darko veruje da ga je spasao i sačuvao u životu - rekla je jednom prilikom Marina i dodala:

- Darko je svestan da se čudom spasao, zbog toga je počeo da veruje u Boga i da se moli - rekla je ona, a potom priču zaključila detaljima svog drugog stanja.

Autor: Instagram

- Ja polako guram, zasad nemam većih problema i nadam se da će tako biti do kraja. Ponekad imam mučnine i malaksala sam, ali ništa strašno. Darko mi daje snagu i jedva čekam da stane na noge, pa da zajedno uživamo i sređujemo sobu za sina - rekla je ona.

- Moj savršeni mališan - potpisala je fotografiju na Instagramu i pokazala trudnički stomačić.

Autor: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti