AKTUELNO

Ne volim patetiku, ali tuga za tatom je neopisiva, nedostajanje beskrajno - kaže Jelena Jevremović dve godine nakon smrti pevača.

Juče su se navršile dve godine od smrti legendarnog pevača Miodraga Mikija Jevremovića (1941-2017), koji je preminuo od posledica teške bolesti. Porodica i prijatelji još ne mogu da se pomire sa činjenicom da ga više nema među živima, a njegova ćerka Jelena na sve načine pokušava da održi sećanje na njega.

Mikijeva ćerka Jelena posetila je očev grob koji je sahranjen u Aleji velikana. Pevačica je na pomen došla sa sinovima Lazarom i Tadijom, majkom Sonjom Kulier i prijateljicom iz Valjeva. Pevačica je na očev grob položila 18 žutih ruža, baš kako glasi jedna od njegovih pesama.

Foto: Pink.rs

- I nakon dve godine otkad me je tata napustio, njegov odlazak me boli istom snagom. Iako mi je kroz život osmeh oduvek bio zaštitni znak, od 2017. početak svake godine i praznici su mi propraćeni suzama. Ne volim patetiku, ali tuga za tatom je neopisiva, nedostajanje beskrajno. Na pomen sam mu odnela 18 žutih ruža i želim to zauvek da radim. Veoma volim njegovu pesmu pod tim nazivom i pratim osećaj koji me navodi da mu baš to cveće ostavim na grobu. Iako nije više sa nama, njegovo prisustvo osećam svakodnevno, a često mi se javlja i u snovima. Znam da je on moj anđeo čuvar i da će mi pomagati da kroz dalji život izbegnem stranputice... Zauvek će živeti u našim srcima kroz svoje pesme i dobra dela - rekla je Jelena Jevremović i dodala:

Foto: Pink.rs

- Uz njegove pesme danas se svaki izlazak završi mojim bankrotom, jer sav novac koji imam dam muzikantima - rekla je ona.

Pogledajte snimak:

Autor: Pink.rs

#Grob

#Jelena Jevremović

#Miki Jevremović

#pevač

'