AKTUELNO

Progovoriće o ćerkinom bavljenju prostitucijom!

Javnost u regionu je pre nekoliko dana potreslo priznanje Mine Vrbaški koja je priznala da se ranije bavila prostitucijom kako bi mogla da pomogne svojoj porodici. Sinoć, tokom emisije "Pitanja novinara" urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević pitao je Minu da li je imala traumatična iskustva zbog bavljenja prostitucijom, a ona je svojom potresnom pričom rasplakala Srbiju.

Foto: TvPink Printscreen

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" uživo će se u program uključiti Ivana Vrbaški, Minina mama, koja će progovoriti o temi koja danima potresa Srbiju. Ivana je za Pink.rs već pričala o ćerkinom bavljenju prostitucijom, te priznala da nije znala kakav posao njena ćerka radi, ali ju je podržala u tome što je imala dovoljno hrabrosti da prizna nešto što mnoge devojke nikada ne bi, te nema sumnje da će njena ispovest u "Premijera - Vikend specijalu" biti veoma potresna.

Foto: TvPink Printscreen

Zato obavezno danas budite uz TV Pink i "Premijera - Vikend specijal" od 14 časova jer potresnu ispovest Ivane Vrbaški ne smete propustiti.

Autor: N. Vujčić

#Ivana Vrbaški

#Mina Vrbaški

#Premijera-Vikend specijal

#najava

'