AKTUELNO

Otišli su na snimanje spota za svoj novi hit, a onda je sve pošlo po zlu.

Momci iz benda Dijamanti zamalo da ostanu bez spota za novu pesmu „Godinu dana“ i sasvim je sigurno da će dugo pamtiti snimanje ovog spota, zbog peha koji im se desio.

Naime, pevač Mladen je, kao i cela ekipa, došao raspoložen na snimanje, ne sluteći šta ih čeka. Sve je bilo spremno za snimanje, a veliki broj statista je bio prisutan. Snimanje je počelo i ništa nije nagoveštavalo da se neće završiti dobro, sve do momenta kada su momci trebali da plate spot. Novac, koji je bio u Mladenovoj torbici je nestao!

Foto: Promo

- Dogovor je bio da snimimo spot, pa da na kraju snimanja damo deo novca za snimanje, a drugi deo kada spot bude gotov. Međutim, kada je sve završeno, krenuo sam do pulta gde je stajala torbica sa novcem, ali torbice nije bilo, a samim tim ni novca - rekao nam je Mladen.

Iako je na snimanju bilo mnogo statista, a većina je već otišla sa snimanja, nije bilo nikakve šanse da pronađu „krivca“ za nestanak torbice. Da stvar bude gora, u torbici je bio ceo iznos za spot.

Foto: Promo

- Mi kao ekipa, uvek gledamo kako da troškove što pre otplatimo, pa smo se dogovorili da platimo odmah ceo spot, jer nam je tako bilo lakše, pa je nesreća sa nestankom torbice utoliko bila još veća, jer smo poneli ceo iznos za spot. Sreća pa je ekipa Tropikal je razumela situaciju, pa su nas sačekali za plaćanje - otkrio je pevač benda Dijamanti.

Momci iz benda nisu želeli da otkrivaju o kojoj sumi je reč - ipak, saznali smo da se radi o 5 000 evra, pa se lako dolazi do računice da su momci spot ustvari platili čak deset hiljada, ako se računa i novac koji je nestao.

Pink.rs

#Dijamanti bend

'