AKTUELNO

Turska hit serija osvojila je srca gledalaca u Srbiji za manje od tri dana.

Najpopularnija turska serija od ponedeljka je počela sa emitovanjem na TV Pink! Od tada, na našu adresu neprestano stižu pisma vernih gledalaca, koji željno iščekuju svaku novu epizodu.

Glavnu ulogu u ovoj hit seriji igra Burak Ozčivit, koji je domaćoj publici postao poznat kao Bali-beg, kog je publika u Srbiji zavolela još u seriji  "Sulejman Veličanstveni".

Među brojnim fanovima ove popularne TV serije našla se i folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Foto: Printscreen Youtube

-Jedva čekam da počne serija "Beskrajna ljubav" jer Burak ima fenomenalnu ulogu, glumi jednog pravog mačo muškarca, kog bi svaka žena poželela. Tema je jedna velika, ali za sada nesrećna ljubav, koja je sputana mnogim faktorima i uticajima. Ovo je serija koja će zaintrigirati javnost, a ženski deo populacije će se još više zaljubiti u Bali-bega - kazala je  je Ceca za Pink.rs dan pre nego što je počela da se emituje ova hit serija.

Podsetimo, Ozčivit u seriji "Beskrajna ljubav" igra Kemala, jedno od troje dece iz porodice srednje klase. Njegov jedini životni cilj jeste da sebi stvori život - on ne veruje u čuda, kao ni u ljubav. Međutim, sve se menja kada u njegov monotoni život uđe Nihan.

Dvoje zaljubljenih mnogo toga razdvaja i njihova ljubav zaista postaje nemoguća..

Uzbudljivu ljubavnu priču milionski auditorijum bez daha prati na ružičastoj televiziji, svakog dana od 20 časova.

J. B.

#Beskrajna ljubav

'