AKTUELNO

Uznemirilo ju je ono što je blogerka pričala o njoj.

Kristina Kockar za Pink.rs demantovala je glasine da je božićne praznike provela sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem, a zatim se osvrnula i na njegovu bivšu devojku Lunu Đogani, sa kojom ju je prevario pred kamerama prve sezone "Zadruge".

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Kija je nedavno na svom Instagram nalogu podelila Luninu izjavu, nakon čega je napisala da se trudi da se direktno ne smeje u facu ovoj zadrugarki koju je tom prilikom nazvala "budalom".

Foto: Pink.rs

Ja se zaista trudim da ne komentarišem bilo šta, pošto dotična non-stop ima tamo neke komentare. Međutim, jako mi je zaparalo uši i samo me vratilo na to kroz šta sam prošla i kakvu bol, kada je ona rekla da ona trema meni nešto da oprosti. Hajde razumem da ima nešto sa njim, to me ne zanima, ali da mene spominje u tom kontekstu i da meni treba nešto da oprosti... - priča Kija.

Foto: Instagram

Mogu ti reći da mi je pritisak bio na maksimumu i da u tom trenutku ne bih odgovarala za svoje postupke, a ona da tako nešto izjavi je jedan jako veliki bezobrazluk, ali dobro, što da se čudimo, to je ona - govori Kristina.

Foto: E-stock

PROČITAJTE: GLUPO JE BILO DA IZ TOLIKE LJUBAVI NE NASTANE DETE: Dragana rekla da nije želela da rodi naslednika Pavlu, on je otpužio da laže! (VIDEO)

Kada bi kao izvođač na žurki kojim slučajem ponovo ušla u najgledaniji rijaliti program "Zadruga" u kom je već odnela pobedu, nas je zanimalo šta bi Kristina Kockar rekla Luni Đogani i kako bi izgledala njihova komunikacija.

Foto: Printscreen Youtube

Ja kada bih ušla ponovo u Zadrugu... Ne znam šta bih mogla da kažem Luni, ona je prilično glupa devojka, nije uopšte inteligentna. Mislim da to ne bi došlo do njenog mozga što bih joj rekla, a da se spuštam na neki njen nivo, to već ne bih - rekla je Kija.

Foto: Pink.rs

Kija je za Pink.rs izjavila i da joj je Nova godina počela savršeno u društvu porodice i prijatelja, kao i da njen bivši suprug Slobodan Radanović nije bio u njenom stanu za vreme bozićnih praznika, kao što se pisalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

'