AKTUELNO

Da li će održati reč?

Pevačica Milena Ćeranić posetila je Hram Svetog Save za praznike gde je zapalila sveće i pomolila se Bogu, a ekipa najgledanije emisije o poznatima, "Premijere", je sve to ispratila. Kako Milena kaže, u crkvu ide kad oseti potrebu.

Foto: TvPink Printscreen

- Nemam neku nasilnu potrebu da idem u crkvu da palim sveću. Veoma često razgovaram sa Bogom van crkve, dolazim kad osetim potrebu. Mislim da je to mnogo kvalitetnije i bolje nego kad sebe teraš - rekla je Milena u emisiji ''Premijera'' i otkirla šta najviše voli da izvuče u česnici.

- Poštujem sve tradicionalne običaje. Meni uvek Bog da para onoliko koliko mi treba. Više mi znači da u česnici izvučem dren koji simboliše zdravlje nego novčić. Svašta se nešto ubacuje, mama nam uglavnom kaže šta sve ubacuje, a ja to još ne znam jer nemam svoju decu, ali kad ih budem imala ja ću naučiiti - kaže pevačica i dodaje da najradosniji hrišćanski praznik uglavnom provodi radno.

Foto: TvPink Printscreen

- Božić uvek provodim radno. Kod nas pevača nema pravila i kod nas ne postoje praznici koji se slave u krugu porodice, osim slava. Dešavalo se čak da radim i za svoju slavu - rekla je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ: ZA NJEGA NE POSTOJI LEPŠI POKLON! Marko Bulat se oglasio na Božić za Pink.rs i POTVRDIO DA ĆE DOBITI SINA, njegovoj sreći nema kraja!

O čemu je još Milena govorila, saznajte u video-snimku u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Božić

#Milena Ćeranić

#Premijera

'