separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KAD BUDEM IMALA DECU, NAUČIĆU: Milena Ćeranić posetila HRAM SVETOG SAVE za praznik, pa dala ovo OBEĆANJE!(VIDEO)


Da li će održati reč?


Pevačica Milena Ćeranić posetila je Hram Svetog Save za praznike gde je zapalila sveće i pomolila se Bogu, a ekipa najgledanije emisije o poznatima, "Premijere", je sve to ispratila. Kako Milena kaže, u crkvu ide kad oseti potrebu.

Autor: TvPink Printscreen

- Nemam neku nasilnu potrebu da idem u crkvu da palim sveću. Veoma često razgovaram sa Bogom van crkve, dolazim kad osetim potrebu. Mislim da je to mnogo kvalitetnije i bolje nego kad sebe teraš - rekla je Milena u emisiji ''Premijera'' i otkirla šta najviše voli da izvuče u česnici.

- Poštujem sve tradicionalne običaje. Meni uvek Bog da para onoliko koliko mi treba. Više mi znači da u česnici izvučem dren koji simboliše zdravlje nego novčić. Svašta se nešto ubacuje, mama nam uglavnom kaže šta sve ubacuje, a ja to još ne znam jer nemam svoju decu, ali kad ih budem imala ja ću naučiiti - kaže pevačica i dodaje da najradosniji hrišćanski praznik uglavnom provodi radno.

Autor: TvPink Printscreen

- Božić uvek provodim radno. Kod nas pevača nema pravila i kod nas ne postoje praznici koji se slave u krugu porodice, osim slava. Dešavalo se čak da radim i za svoju slavu - rekla je pevačica.

O čemu je još Milena govorila, saznajte u video-snimku u nastavku: 

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti