AKTUELNO

Ona i njen dečko ne zalaze često u kuhinju.

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije Milica Todorović dočekala je ovu Novu godinu neradno, u krugu porodice. Ona je pred kamerama najgledanije emisije o poznatima "Premijera" priznala da joj je ovakav vid odmora veoma prijao.

Mene ceo januar drži ta euforija, možda čak i u februaru. Novu godinu sam proslavila u krugu svoje porodice, i svojih prijatelja. Nakon 15 godina nisam radila Novu godinu i toliko mi je bilo lepo, to mi je bila jedna velika želja. Da ne moram da gledam kad će odbrojavanje, svi se tamo vesele, ljube, a ja pevam. Hajde sad mene da poljubi momak, pa da poljubim ja njega - navela je Milica.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je pred premijernim kamerama otkrila i koja joj je neostvarena želja i šta bi to htela u 2019. da ispuni.

Nikad ne pravim planove, ali bih volela da u ovoj godini sklopim i svoj prvi album, koji sklapam već evo 9 godina - navela je Milica.

Todorovićeva je istakla da ona i njen dečko Miloš Paunović mnogo rade i da zbog toga ne stiže da se bavi poslovima u kuhinji.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZATRPALI JE ODVRATNIM KOMENTARIMA: Saru Reljić URNISALI I VREĐALI na Instagramu! Morala je odmah da se oglasi i poruči OVO (FOTO)

Radimo oboje i ona nam se sve svodi na brzu hranu. Ja volim sve, najviše pasulj, ne postoji lepša hrana od toga - istakla je ona.

Pevačica je otkrila i da je jednom probala da spremi tradicionalnu božićnu česnicu, ali joj to nije pošlo za rukom.

Foto: TvPink Printscreen

Moja mama to sve priprema, ja sam jednom pokušala da spremim česnicu i nije ličila ni na šta. Bila je tvrda kao kamen, nisam pustila testo da naraste. Nisam mogla ni da nađem novčić - rekla je Todorovićeva pred kamerama najgledanije emisije o poznatima "Premijera".

Ukoliko ste propustili da pogledate današnje izdanje "Premijere" to možete učiniti u snimku koji sledi.

R. L.

#Milica Todorović

#Premijera

'