separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

IMAM I JA PROBLEME, USAMLJENA SAM, SAMA I NERVOZNA: Marija Šerifović otvorila dušu, pa otkrila šta jedino želi od NOVE GODINE! (VIDEO)


To želi svima!


Na izmaku godine svi sumiramo utiske i razmišljamo o tome kakve smo odluke doneli, da li smo ih ispunili i šta ćemo sigurno uraditi u sledećoj. Pevačica Marija Šerifović je, za ekipu emisije "Premijera", otkrila da ima jednu veliku želju za sve.

Autor: TvPink Printscreen

Što se mene lično tiče, da smo dobro raspoloženi, nasmejani, to ljudima fali, mnogo smo nervozni, namrgođeni, mnogo nemamo vremena ni za šta i mnogo ne obraćamo pažnju na jednu važnu činjenicu - da je ovaj život užasno kratak i samo jedan - poručila je Marija.

Autor: TvPink Printscreen

Pevačica je otvorila dušu i iskreno progovorila o tome da li ima razlike između nje i "običnih" ljudi, kao i šta je najbitnije u životu:

Razlika između običnih ljudi, ne kažem da sam ja neobična, ali razlika između ljudi koji imaju prosečnu srpsku ili crnogorsku platu i rade od 8 do 3 i mene koja sam neki superstar i zarađujem više od njih, putuje po svetu i sve deluje glamurozno - suštinska razlika ne postoji. I ja imam probleme, i ja sam usamljena, sama, nervozna kao i svi ti neki ljudi, jedina razlika između njih i mene je što ja samo možda malo bolje pevam, tako da nam svima treba mir i zdravlje, za sve ostalo se svi podjednako borimo. Jako je važno živeti život u kom ostavljaš tragove i zato sam rešila da snimim studijski album posle pet, šest godina, ako bude sledeće godine, ali mimo toga - biti dobar čovek, car, kul i ostavljati tragove - to je bitno - rekla je Marija.

Autor: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije Premijera, možete je pogledati u nastavku ili na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti