AKTUELNO

Dotakla je svađa sa koleginicom.

Na snimanju jednog novogodišnjeg programa došlo je do sukoba između pevačica Svetlane Cece Ražnatović i Dragane Mirković, nakon čega je Dragana završila u bolnici. O ovom susretu Dragana je pričala u emisiji "Premijera - vikend specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom Dragana Mirković je na ivici suza izjavila da bi se ponovo sa osmehom na licu javila Ceci i da nije imala lošu nameru. Pevačica je istakla i da nije ponosna na sebe što stvari doživljava jako lično i što je završila u bolnici zbog cele priče.

Ja je ovom prilikom pozdravljam i želim joj dobar dan! Iskreno! Ona slobodno može preko mene da pređe. Ja sam jedna vaspitana osoba i kulturna koja bi se osećala užasno da nekome na ulici ne kaže: "Dobar dan". Ono što nikada neću dozvoliti to je da se ne branim - rekla je Dragana i dodana.

Foto: TvPink Printscreen

Ovoga puta nisam plakala zbog ovoga, ali mi je bilo loše. Bila sam na infuziji i nisam baš ponosna da to kažem, ali ne mogu da slažem i kažem: "Ma ne, ja sam toliko snažna". Ne! Ja sam čovek samo i mene dotiče laž i ružan napad. Meni nijedan kolega i koleginica nikada ovako nisu uradili, ali niko! Da se trudi da promeni sliku o meni koja traje 35 godina - dodala je pevačica.

PROČITAJTE: DRAGANA MIRKOVIĆ BILA NA IVICI SUZA DOK JE PRIČALA O SUKOBU SA CECOM: Ponovo bih joj sa osmehom rekla 'Dobro veče'! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Dragana Mirković

'