separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NISAM PONOSNA ŠTO SAM ZAVRŠILA U BOLNICI: Dragana Mirković otvorila dušu i priznala zbog čega joj je svađa sa Cecom teško pala! (FOTO)


Dotakla je svađa sa koleginicom.


Na snimanju jednog novogodišnjeg programa došlo je do sukoba između pevačica Svetlane Cece Ražnatović i Dragane Mirković, nakon čega je Dragana završila u bolnici. O ovom susretu Dragana je pričala u emisiji "Premijera - vikend specijal".

Autor: TV Pink Printscreen

Tom prilikom Dragana Mirković je na ivici suza izjavila da bi se ponovo sa osmehom na licu javila Ceci i da nije imala lošu nameru. Pevačica je istakla i da nije ponosna na sebe što stvari doživljava jako lično i što je završila u bolnici zbog cele priče.

Ja je ovom prilikom pozdravljam i želim joj dobar dan! Iskreno! Ona slobodno može preko mene da pređe. Ja sam jedna vaspitana osoba i kulturna koja bi se osećala užasno da nekome na ulici ne kaže: "Dobar dan". Ono što nikada neću dozvoliti to je da se ne branim - rekla je Dragana i dodana.

Autor: TvPink Printscreen

Ovoga puta nisam plakala zbog ovoga, ali mi je bilo loše. Bila sam na infuziji i nisam baš ponosna da to kažem, ali ne mogu da slažem i kažem: "Ma ne, ja sam toliko snažna". Ne! Ja sam čovek samo i mene dotiče laž i ružan napad. Meni nijedan kolega i koleginica nikada ovako nisu uradili, ali niko! Da se trudi da promeni sliku o meni koja traje 35 godina - dodala je pevačica.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti