separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DRAGANA MIRKOVIĆ BILA NA IVICI SUZA DOK JE PRIČALA O SUKOBU SA CECOM: Ponovo bih joj sa osmehom rekla 'Dobro veče'! (VIDEO)


Poslednji put se čule pre sedam godina.


Nakon Saše Kovačevića u studio emisije "Premijera - vikend specijal" stigla je pevačica Dragana Mirković koja je ove nedelje bila gošća voditelja Tijane Price i Ognjena Nestorovića.

Autor: TV Pink Printscreen

Dragana je nedavno imala susret na snimanju jednog novogodišnjeg programa sa koleginicom Svetlanom Cecom Ražnatović koji je bio neprijatan, a nakon svega Mirkovićeva je završila u bolnici. O svemu što se dogilo, Dragana je komentarisala uživo u programu.

Autor: TvPink Printscreen

Neočeivano. Ja moram da priznam da je jedan susret i jedno ljubazno: "Dobro veče", izazvalo nešto šokantno za mene, nešto što ja nisam očekivala - rekla je Dragana.

Autor: TV Pink Printscreen

U jednom momentu pušten je viralni snimak svađe Svetlane Cece Ražnatović i Dragane Mirković, nakon čega je pevačica detaljno ispričala šta se iz njenog ugla dogodilo tokom tog susreta.

Kako sam ja doživela? Pa... sve je bilo usred mog intervjua. Ona nije znala da se to snima, ali ja samo dobila poziv od novinara i ona kada je naišla ja sam sa osmehom rekla: "Dobro veče" i točekala me je jedna izuzetno besna faca. Poslednji put smo se videle pre sedam godina. Meni je bilo neprijatno tada zbog ljudi i ona je na kraju uletela u garderobu. Ja sam otišla kući, vratila se u Beč i sutradan osvane skraćeni snimak ovog razgovora sa naslovom da sam ja pokušala da je isprovociram - rekla je Dragana.

Autor: TV Pink Printscreen

U nastavku emisije puštena je i izjava Svetalne Cece Ražnatović koja je pre nekoliko dana, kada je slavila slavu, komentarisala ovu situaciju između Dragane Mirković i nje, a tom prilikom Ceca je poželela Dragani da u Novoj godini snimi hit. 

Autor: TV Pink Printscreen

Ja sam se potrudila da ovaj snimak ne slušam. Nikada javno nijednu ružnu reč za Cecu nisam rekla i neko ko mi pronađe snimak da sam ja tako nešto rekla... Nisam. Meni je ovo mnogo teško i ja prvi put dolazim u ovakvu sitauciju. Sve datira od devedesetih. Ja sam uvek birala onaj put da se sklanjam i ćutim. Meni je mnogo teško da pričam o ovome. Ponovo da se sretnemo, ja ću joj opet sa osmehom reći: "Dobro veče". Iskreno, nisam ponosna na to što mi nije bilo dobro, a mene moje kolege poštuju. Ona bi najviše trebala da me poštuje, jer sam bila za nju kada joj je najviše bilo potrebno - izjavila je Dragana nakon priloga koja je bila na ivici suza.

Autor: TV Pink Printscreen

Dragana Mirković je istakla i da joj najveću snagu daje njena porodica, ali i publika, kao i da je spremna za svoj novogodišnji nastup na Zlatiboru gde će pevati sutra veče, a na ovoj planini boraviće zajedno sa suprugom Tonijem.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti