separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ĆERKI NE KUPUJEM PAKETIĆ: Slađa Alegro otkrila kako se priprema za praznične dane i ZAŠTO JE TUŽNA ZA NOVU GODINU! (VIDEO)


Popularna pevačica nedavno se ostvarila u ulozi majke!


Ova godina pevačici Slađi Alegro bila je i te kako uspešna, a jedna od najvećih radosti za nju je, kako i sama ističe, to što se ostvarila u ulozi majke. Ekipi emisije "Premijera", otkrila je kako provodi praznične dane sa svojom porodicom i zašto je ove godine odlučila da ne kiti jelku, ali se ipak predomislila:

Prvo sam razmišljala da ne kitim jelku, da nam ne stvara gužvu i da nam ne guši prostor, ali onda smo otišli kod prijatelja u Cirih, Mila je videla jelku i baš se obradovala i onda sam rekla suprugu da ćemo ipak kititi jelku - rekla je Slađa!

Autor: Privatna arhiva

Kako se nedavno ostvarila u ulozi majke, pretpostavili smo da je pevačica već pripremila paketić za svoju devojčicu, ali ona je istakla da je za tako nešto još rano:

Za paketić nema potrebe, ona za to i ne zna. Paketić su mi uvek slatkiši i igračke, a ona je još mala za to - istakla je pevačica!

Autor: Printscreen Instagram

Za "Premijeru" Slađa je objasnila i zašto je nekada tužna za praznike:

Praznici su mi nostalgični, nekad pomalo i tužni. Svi mi nekada negde patimo za nekim ko više nije sa nama, a u suštini praznici donesu tu neku emociju. Ali sada sam radosna zbog Mile - kaže Slađa!

Kako se popularna pevačica priprema za novogodišnji nastup u Beču i kako će tom prilikom izgledati pogledjte u "Premijeri":

M.S.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti