AKTUELNO

Posle šest godina pevačica ponovo gostovala na Pink televiziji!

Jelena Karleuša nakon veće pauze, ponovo je posetila studio ružičaste televizije. Naime, pevačica je u utorak uveče gostovala uživo u emisiji Ognjena Amidžića, a ekipi emisije "Premijera" pre snimanja otkrila je šta sve ovo predstavlja za nju:

Kada je reč o Pinku, ja sam sa Pinkom odrasla, a i Pink je sa mnom rastao dugi niz godina, više od dve decenije. Moj stajling je smišljen za večeras, to je moj mali omaž ovoj televiziji. Nadam se da ćemo ispuniti očekivanja milionskog auditorijuma i da ćemo se dotaći svih onih tema koje ovih godina nismo obrađivali ovde - istakla je Karleuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelenin duet sa grupom "Miligram" zanimljivog naziva "Marihuana", šokirao je publiku, a u javnosti se spekuliše da tekst pesme aludira na rep dvojac Džalu Brata i Bubu Korelija, međutim pevačica na to kaže:

To je Miligramov projekat, mene je Mili pozvao da budem gost u jednoj kratkoj deonici. Ja imam previše veliko ime i previše veliku karijeru da bi se bavila ismevanjem nekog ko je vrlo kratko na sceni, to mogu samo da podržim i pohvalim, ali da ismevam ne, to je njihova pesma. Ja kada bih htela da ismevam nekog i da pravim parodiju to ne bi bilo tako slatko - rekla je Jelena.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: ONI SU NAJVEĆE DOMAĆE ZVEZDE, a ovaj podatak kriju od javnosti! Neki od njih su završili SAMO OSNOVNU ŠKOLU! (FOTO)

Ona je otkrila i sa kojim pevačicom bi volela da ima saradnju:

Nikolija je jako interesantna novim generacijama, ona ima taj neki kul vajb. Kada je reč o hip hopu na ovim prostorima ne postoji neko ko ima bolji izraz. Originalna je i to mi se jako dopada, spoj takve dve žene se sviđa publici. Nikolija mi je super - pohvalila je Jelena mlađu koleginicu.

M.S.

#Buba Koreli

#Jala Brat

#Jelena Karleuša

#Miligram

#Nikolija Jovanović

#Ognjen Amidžić

#Premijera

#Televizija Pink

'