AKTUELNO

Iznela svoj stav u "Premijera - vikend specijalu".

Prijateljica Milice Pavlović, inače muzičarka i profesorka pevanja Suzana Branković, na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram ostavila je veoma emotivnu poruku koju je uputila pevačici.

Foto: TV Pink Printscreen

Suzana je tom prilikom napisala da Milicu poredi sa svetskim zvezdama, da je Pavlovićeva vredna divljenja, ali joj je čestitala i na tome što sama gradila svoju karijeru. Suzana je istakla i da joj je drago što poznaje Milicu od njene 15. godine, kada je pevačica prelazila dva puta nedeljno više od 300 kilometara.

Ljudi, ova žena je vredna divljenja. Svaka ti čast na svemu što si sama izgurala. Čast mi je što te poznajem od tvoje 15. godine, kada si dva puta nedeljno prelazila više od 300 km, raspalim autobusima, po hladnoći i vrućinčini, da bi dolazila na časove pevanja. Sada svi mogu da ti "pljunu pod prozor" - napisala je Suzana između ostalog.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove emotivne reči svoje prijateljice, Milica Pavlović, komentarisala je u današnjem izdanju emisije "Premijera - vikend specijal" kod voditelja Ognjena Nestrovića i Tijane Price.

Status me je jako dirnuo - rekla je Milica Pavlović

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: OTKRIVAMO! Ovo su članovi žirija ZADRUGOVIZIJE, među njima je i bivša zadrugarka, Luni neće biti svejedno kad je ugleda!

Pink.rs

#Milica Pavlović

'