separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

BRAČNI PAR I LJUBAVNICA SU FENOMEN: Kija, Luna i Sloba su UTISAK GODINE emisije 'Premijera - vikend specijal', a evo šta je o zvezdama 'Zadruge' rekao prvi čovek portala PINK.RS! (FOTO)


Definitvno su najčitanije vesti o Zadruzi i junacima Zadruge - priča Nemanja Pajić, direktor, glavni i odgovorni urednik portala Pink.rs.


Najpopularniji rijaliti program na Balkanu, a i šire "Zadruga", iznedrio je ličnosti koje su obeležile ovu 2018. godinu. Kristina Kockar, Luna Đogani i Slobodan Radanović imena su koja su bila najzvučnija u ovoj godini, zbog čega su upravo oni utisak godine po mišljenju ekipe emisije "Premijera - vikend specijal".

Autor: TV Pink Printscreen

Ovaj trio pojavljivao se svakoga dana na naslovnim stranama, a tako je i danas. U emisiji "Premijera - vikend specijal" gledaoci TV Pink imali su priliku da čuju i šta o svemu kaže direktor, glavni i odgovorni urednik najbržeg portala u Srbiji - Pink.rs, Nemanja Pajić.

Definitivno su najčitanije vesti o Zadruzi i junacima Zadruge. Imate bračni par i ljubavnicu u istom trenutku u rijalitiju, morate priznati da je to fenomen i da je to fenomenalno - rekao je Nemanja Pajić u emisiji Premijera - vikend specijal.

Autor: TV Pink Printscreen

Sloba i Kija napravili su pometnju i u muzičkom svetu. Radanović je nakon takmičenja "Pinkove zvezde" ušao u "Zadrugu" kako bi promovisao svoju muziku, ali mu se desila ljubavna priča sa Lunom Đogani.

Nekim ljudima je potrebno da se desi nešto u privatnom životu, kako bi uspeli u svojim karijerama - pričao je Pajić, a zatim se osvrnuo i na Lunu Đogani: Diskutabilno je koliko je Luna bila iskrena u celoj toj priči. Rijaliti je, treba malo i glumiti. Ona je u suštini zaradila vrlo lepe pare. Njeni roditelji su postali deo njene slave - govori Nemanja.

Autor: Andreja Damnjanović

Zanimljivo je i da Sloba Radanović prednjači po broju pesama, međutim Kija je za korak ispred kada su zarada od nastupa i popularnost na društvenim mrežama u pitanju, a nema sumnje da ćemo o Kiji, Luni i Slobi čitati i u narednoj godini.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti